08-29-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اندكي از توپ سپاهان هم از خط عبور نكرده بود
كمك داور بازي تيمهاي فوتبال استقلال و سپاهان گفت: به راحتي و با قاطعيت تصميم گرفتم و ميگويم حتي اندكي از توپ هم از خط دروازه استقلال عبور نكرد.
رضا سخندان در گفتوگو خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با قضاوتش در يكي از صحنههاي مشكوك ديدار تيمهاي استقلال و سپاهان كه طي آن ضربه بازيكن سپاهان را گل ندانست اظهار كرد: تصميمي كه گرفتم در شرايط بسيار حساسي بود چرا كه سپاهانيها يك گل از استقلال عقب بودند و بازي هم در دقيقه 89 دنبال ميشد اما صددرصد مطمئن هستم كه تصميم درستي گرفتم و كوچكترين شكي نسبت به آن ندارم.
وي افزود: شرايط آن صحنه به گونهاي بود كه بنده دقيقا در امتداد خط دروازه ايستاده بودم و كنار مدافع استقلال كه توپ را با ضربه سر دفع ميكرد هم هيچ بازيكن ديگري حضور نداشت لذا به راحتي آن تصميم را گرفتم و مطمئن هستم كه حتي هيچ بخشي از توپ هم از خط دروازه استقلال عبور نكرده بود. آن تصميم هرچند در شرايط حساسي گرفته ميشد اما بسيار راحت بود و خيلي سريع با دست آن را اعلام كردم.
سخندان خاطرنشان كرد: متاسفانه برخي ميگفتند كه توپ يك متر به داخل دروازه رفته است! در حالي كه هيچ قسمتي از اين توپ وارد دروازه نشده بود. پس از آنكه فيلم بازي را هم دوباره ديدم، بيش از پيش به اين تصميم اطمينان پيدا كردم. حتي پس از بازي، ميرزابيگي ناظر داوري بازي هم اين تصميم را تاييد كرد و ضمن بيان اينكه شما يكي از حساسترين و سختترين بازيهاي ليگ را قضاوت كرديد، گفت كه مهمترين بحث اين بازي پرفشار، داوري آن بود كه كاملا راضي كننده انجام شد. او گفت كه قضاوت شما بدون نقص بوده و حتي نسبت به اين مساله در چنين مسابقهاي اظهار تعجب كرد و به ما تبريك گفت.
اين كمك داور گفت: كمكداوران در چنين صحنههايي نميتوانند بر اساس حدس و گمانشان قضاوت كنند و تنها آن چه را كه ميبينند و مطمئن هستند بايد اعلام كنند. وظيفه كمكداور اين است كه به موازات آخرين مدافع تيم حركت كنند و الزامي دارد كه در تمام صحنهها روبهروي خط دروازه بايستد چرا كه ممكن است در يك لحظه توپ از ابتداي محوطه جريمه به سمت دروازه شليك شود و از آن فاصله چند متري مشخص نباشد كه آيا توپ از خط عبور كرده يا خير. در چنين شرايطي بود كه كمك داور بازي تيمهاي انگلستان و آلمان در جام جهاني 2010 تصوير مناسبي از شرايط توپ نديد و نتوانست تشخيص درستي بدهد اما در بازي جمعه شب ما با يك صحنه كاملا آسان و واضح روبهرو بوديم، هرچند دوربينهاي تلويزيوني نميتوانند چنين قاطعانه از عبور نكردن توپ از روي خط دروازه حكايت كنند.
منبع
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|