نمایش پست تنها
  #172  
قدیمی 08-29-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سعيد مظفري‌زاده: اصفهاني‌ها منصف‌تر باشند؛‌ كار كمك‌هاي من در اين بازي شاهكار بود

من در بازي ديروز 6 دقيقه وقت اضافه گرفتم و فقط مي‌ خواستم قانون را اجرا كنم و اصلا برايم فرقي نمي‌كرد كه چه اتفاقي مي‌افتد. ديروز ممكن بود استقلال گل 5 را بزند يا سپاهان بازي را تساوي كند و در هر دوصورت به من فشار مضاعفي آمد اما من كار خودم را كردم









سايت گل ـ سعيد مظفري‌زاده يكي از بهترين داوران فوتبال ايران است كه يكبار ديگر قضاوتش جنجالي شده است. او كه قضاوت بسيار دشواري را در مسابقه سپاهان و استقلال پشت سر گذاشت امروز با تماشاي فيلم مسابقه به اين نتيجه رسيده كه در قضاوت خوبي را انجام داده است با سعيد مظفري‌زاده در اوج اعتراض اصفهاني‌ها به قضاوتش در اين مسابقه به گفت‌وگو نشستيم.

*آقاي مظفري‌زاده بازي سختي را پشت سر گذاشتيد؟
بازي خيلي خيلي سخت بود. يك بازي پرهيجان كه در تمام لحظات بازي منتظر بوديم كه اتفاق تازه‌اي رخ بدهد.

*آيا از نتيجه كارتان راضي بوديد؟
كاملا. الان كه با شما صحبت مي‌كنم فيلم بازي را تماشا كردم و از درستي تصميماتي كه در اين بازي گرفته‌ايم مطمئنم.

*كدام صحنه‌ها؟
اول صحنه‌اي كه سپاهاني‌ها روي گل بودن آن اعتراض داشتند بايد بگويم كمك من دقيقا روي خط ايستاده بود و او بهترين كسي است كه مي‌تواند در اين زمين اظهارنظر كند. فيلمي هم كه من ديدم درستي نظر او را براي اثبات كرد. در صحنه گل استقلال هم يك شاهكار كمك‌داوري رقم خورد و كمك من با اعلام كردن گل كار بسيار مهمي انجام داد چون توپ پس برخورد با پاي مدافع سپاهان مقابل پاي آرش برهاني افتاده بود.

*اما ظاهرا آقاي قلعه‌نويي نظر ديگري داشت. ايشان حتي در گفت‌وگو با شبكه خبر ناگهان صحبتش را قطع كرد تا با شما حرف بزند.
قبل از هر چيزي بايد از برخورد حرفه‌اي آقاي قلعه‌نويي و آقاي مظلومي تشكر كنم هر دو اين عزيزان با من خيلي خوب برخورد كردند و من از بابت متانت و ادبي كه به خرج دادند كمال تشكر را دارم. آقاي قلعه‌نويي در اين زمينه نظر ديگري داشت و من هم نظرخودم را داشتم به نظرم تصميم درست را ما گرفتيم. اما در انتهاي بازي هواداران سپاهان به شدت روي اين موضوع اعتراض كردند. آنها از من يك سابقه ذهني دارند درباره بازي پرسپوليس من اين را بدون تعارف بگويم كه آنها منظورم دو تيم سپاهان و ذوب آهن با آمدنشان به فوتبال واقعا تأثير بزرگي در فوتبال ايران گذاشتند و آن را از حالت دوقطبي خارج كرده‌اند و باعث گرمتر كردن فضا شده‌اند اما من هميشه قانون را اجرا مي‌كنم همانطور كه ديد من در بازي ديروز 6 دقيقه وقت اضافه گرفتم و فقط مي‌ خواستم قانون را اجرا كنم و اصلا برايم فرقي نمي‌كرد كه چه اتفاقي مي‌افتد. ديروز ممكن بود استقلال گل 5 را بزند يا سپاهان بازي را تساوي كند و در هر دوصورت به من فشار مضاعفي آمد اما من كار خودم را كردم.

*كلا امسال داوري‌هاي جنجالي زياد داشتيم؟
من 5 بازي را قضاوت كردم كه در سه‌تاي آن تصميماتي گرفتم كه به ضم شما جنجالي است اما در برنامه نود ثابت شده كه تصميمات من كاملا درست بوده است و من خوشحالم كه اين برنامه خوب باعث مي‌شود ذهن مردم نسبت به برخي شائبه‌ها روشن شود.

*با اصفهاني‌ها ميانه‌ات چطور است؟
من خودم يزدي هستم و طبيعتا اصفهاني‌ها را خوب مي‌شناسم و رابطه خوبي با آنها دارم. البته بعد از بازي سپاهان هر بار كه به اصفهان رفتم برخورد چندان خوبي با من نشده اما من اين را مي‌گذارم پاي شيريني‌هاي فوتبال. به هر حال مردم از ديد خود فوتبال را نگاه مي‌كنند و نمي‌شود اين مسأله را تغيير داد اما خواهش من از هواداران سپاهان اين است كه كمي منصف‌تر به قضيه نگاه كنند.




__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید