دايي: پرسپوليس برتر از فولاد بود.
علي دايي شنبه شب پس از ديدار مقابل فولاد خوزستان در گفتگو با خبرنگاران گفت: تيم ما بازي را بسيار خوب شروع کرد و توانست به گل اول هم دست پيدا کند اما متاسفانه در آخرين دقايق نيمه اول گل بسيار بدي را دريافت کرديم.
وي ادامه داد: بازيکنان فولاد در اين ديدار موقعيت زيادي بر روي دروازه ما ايجاد نکردند و بازيکنان من مي توانستند با انجام بازي بهتر، نتيجه را به سود خود رقم بزنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: متاسفانه در نيمه اول ابراهيم شکوري مدافع چپ تيم ما عملکرد خوبي نداشت اما در نيمه دوم با تقويت روحيه وي توانستيم تا حدود زيادي شرايط او را براي ادامه بازي مهيا کنيم.
وي در عين حال گرماي هواي شهر اهواز را در عملکرد بازيکنان خود بسيار موثر دانست و تصريح کرد که اين عامل باعث شد تا عملکرد بازيکنان و تاکتيک تيمي در برخي از دقايق بازي منفي شود. و افزود: تمرينات تيم به مدت سه روز به دليل تعطيلي ليگ، برگزار نخواهد شد و پس از آن راهي مشهد شده و دو ديدار دوستانه را در اين شهر برگزار خواهيم کرد.
ویرایش توسط سالومه : 08-29-2010 در ساعت 11:58 AM
|