نمایش پست تنها
قدیمی 08-29-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimajon نمایش پست ها
یونس عزیزازادی عقیده چه ربطی داره به جلف لباس پوشیدن ایا کسیکه ناجور میاد بیرون میخادعقیدشو بیان کنه نه داداش میخاد جلب توجه کنه حالا پیشنهاد میکنم برید تحقیق کنیدخواهید دید هر کسی که بیشتر تابلوتر ازلحاظ اجتماعی.فرهنگی.مالی.تحصیلی.پایین تر وبخاطر این میخاهد ازاین طریق خودنمایی کنه تا شاید ضعفشولا پوشونی کنه واصلا نمی فهمه که این تیپ زیر مجموعه گرایشات همجنسگراهاست و.... البته خوش لباسی ومرتب بودن ازنظر من لازم وبدیهی است وعشق به زیبایی نعمتی الهی است اما تا میخایحرفی بزنی دوتا وصله تحجر وامل بهد میزنن......... نه اقا درکرمانشاه اینا عاقبت بخیری نداره اخرش بزهکاری واعتیاد ه و..بهتره انجوری که هستن لباس بپوشندو ارایش کنن تا وقتی که همه چیزمون مانند اروپاییهاکامل شد بعد برن اروپایی رفتار کنن
دوست عزیز لطفا تو نوع فونتتون یه تجدید نظری بکنین.
والا من نمی تونم مثل شما نگاه کنم. با اون دیدی که دارم می تونم کلی جواب بدم. حالا این که تو کرمانشاه وضعیت چه طوری و هم جنس گرا ها لباسشون چه طوره و ... رو نمی تونم تو معادلاتم وارد کنم. شما معتقدین لباش بیانگر عقیده نیست؟ باشه 99 درصد مردم مقلدن. یه درصد از مردم هستن که با لباسشون ابراز عقیده می کنن. اصلا شما بگو یه نفر.(من خودم رو مثال می زنم) به خاطر این یه نفر هم شده شما نمی تونی حکم کلی ای بدی. ببین دوست عزیز من نمی گم پوشیدن فلان لباس خوبه یا بد. یا نمیگم شما نمی تونی بگی فلان لباس بده. من فقط می گم هیچ کس حق نداره با باتوم بزنه تو سر بچه مردم که چرا لباست این طوریه. این رفتار ها مناسب حیواناته(و البته مجریان این کار ها) آخه بعنی چی به یه انسان هر توهینی که می خان می کنن؟
نگاه شما متاسفانه به این جا منجر میشه دیگه. وقتی فکر کنی یه حقیقت مطلقی وجود داره و قدرت هم داشته باشی و ایدئولوژیت بهت دستور بده به کار خوب دعوت کنی و بعد مصلحت هم واردش بشه و از اون ور هم به این نتیجه برسی که مردم عادی شعور ندارن و خودشون نمی دونن فلان لباس چه معنایی داره و ... نتیجه میشه این که 4 نفر عقده ای که درکی از انسانیت ندارن هر کاری دلشون بخاد می کنن.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید