نمایش پست تنها
قدیمی 08-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ناراحتی فردوسی پور؛ مصاحبه نود با علی کریمی سوخت

سایت گل- برنامه نود دوشنبه شب با اتفاقات جالب همراه بود. در این برنامه قرار بود مصاحبه علی کریمی پس از بازی استیل آذین- تراکتورسازی با دوربین نود پخش شود که کریمی در ان اظهار کرده بود از هیچکس عذرخواهی نکرده است و فقط به خاطر هدایتی به تیم برگشته است. اما ظاهرا پخش این مصاحبه در اخبار ورزشی شبکه 3 و خبر 20:30 باعث شد تا این مصاحبه به نوعی سوخت شود و عادل فردوسی پور نیز در برنامه خود با ناراحتی به این موضوع اشاره کرد که صحبتهای علی کریمی را همه شنیدید و در بخش های خبری امروز بارها تکرار شده است و به طرز عجیبی در پخش این مصاحبه مشکل فنی بوجود آمده است! و نمی تواند از برنامه نود مجددا پخش شود. اما در پایان برنامه و در حالی که به گفته عادل 7 دقیقه از وقت قانونی برنامه باقی مانده بود، به ناگاه فردوسی پور زمان برنامه را پایان یافته اعلام کرده کرد در حالی که هنوز بحث داوری 3 بازی از لیگ برتر باقی مانده بود و قرار بود تلفنی با مهدی تاج درباره قرارداد علی دایی صحبت شود. فردوسی پور بار دیگر ناراحتی خود را از پخش مصاحبه کریمی در بخش های خبری امروز اعلام کرد و با عصبانیت از کم شدن وقت برنامه و سوخت شدن مصاحبه علی کریمی، اعلام کرد که باید خداحافظی کند به امید روزی که بتواند صریح تر در برنامه های آینده درباره اتفاقات فوتبال صحبت کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید