نمایش پست تنها
  #58  
قدیمی 09-01-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow سند ملی محیط زیست در آستانه تصویب

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت:‌ سند محیط زیست در چند روز آینده در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب می‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد جواد محمدی زاده در مصاحبه با شبکه چهار سیما افزود: ‌این سند، پایه‌ای برای مدیریت و اقدامات ملی ما خواهد بود .

وی در بخش دیگری از این مصاحبه به افزایش برخورد با واحد های آلاینده هوا اشاره کرد و گفت:‌ هم اکنون میزان آلایندگی همه کارخانه های کشور را می توان لحظه‌ای پایش کرد.

معاون رئیس جمهور در ادامه بر اصلاح الگوی تولید و مصرف منابع و کالا با تکیه بر انرژی تاکید کرد و گفت:‌هم اکنون بخش وسیعی از برق از طریق برق آبی و فسیلی تامین می شود که باید به سمت انرژی های نو قدم برداشت .

محمدی زاده افزود: ‌با توجه به اینکه در کمربند خشک دریا واقع هستیم باید تولیدات کشاورزی مان متناسب با اقلیم خشک باشد و برای نمونه کشت برنج در برخی نقاط کشورباید ممنوع شود .

وی توزیع نامتعادل جمعیت در کشور را از دیگر عوامل آسیب رسان به محیط زیست خواند و گفت :‌ ساماندهی جمعیت جزو برنامه های این سازمان است و در این باره با وزارت مسکن و شهرسازی مذاکرات خوبی شده است .

محمدی زاده بر جلوگیری از روند پرشتاب مصرف تاکید کرد و گفت: ‌سازمان ملل قرار است سال آینده دهه اصلاح الگوی مصرف را اعلام کند.

منبع
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید