سوالت حرفه ای و جالبه خوشحال شدم از دیدن این سوال .
به طور قاطع بهت نمیگم چون مطمئن نیستم اما به نظر من ریکاوری نمیشه
من احساس میکنم هیچ وقت روی سیستم توسط سیستم عامل کپی موقت نمیشه و بعد توسط همون سیستم عامل پاک بشه احساس میکنم به طور مستقیم اپلود میشه
ولی در مورد مشابهی مثل این که شما یه سی دی که حاوی دیتاست رو روی سی دی رامتون میذارین و یه سی دی خام توی سی دی رایتر و اون رو مستقیم رایت میکنین قطعا اولا این دیتا روی هارد میاد توسط نرم افزار در پوشه های موقتی و بعد رایت میشه و اون فایلها پاک میشه
اما حتی شاید اینها هم ریکاوری نشن چون هیچ وقت کل دیتا به طور کامل و یک جا نمیاد روی هارد
بلکه مثلا 2مگ 2 مگ از جاهای مختلفی از اون روی هارد میاد بنابراین بر فرض ریکاور شدن اون فایلها ما با مجموعه ای از فایلهای نامعلوم سر و کار داریم ...
پیشنهاد میکنم توی منابع فارسی دنبال سوالت نباش حتما از منابع اصلی جستجو کن جوابش رو هم به بنده اگر وقت کردی بده
در واقع سوالت این باشه که ما میدونیم وقتی یه فایلی از نت دانلود میشه روی سیستم اول از پوشه فایلهای موقتی اینترنت میگذره
اما اگر فایلی از سیستم ما اپلود بشه ایا به طور مستقیم از روی اون درایو و پوشه ای که الان توشه وارد نت میشه یا به پوشه ی فایلها موقتی اینترنت میره اول ؟
مضافا اینکه میدونین اگر قرار باشه ریکاور بشه چه سواستفاده هایی ازش میشه
بنابراین به نظر میرسه مهندسین نرم اقزار و سخت افزاری که سیستم عامل رو طراحی میکنند شاید به این نکته توجه کرده باشند .
سوالت رو هم به بخش مربوطه منتقل میکنم.
ویرایش توسط دانه کولانه : 09-02-2010 در ساعت 03:58 PM
|