نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

من و شما نیز می توانیم زندگانی خود را به شكل یكی از این افسانه ها در آوریم، به شرط اینكه شهامت داشته باشیم و بدانیم كه قادریم اختیار رخدادهایی را كه در زندگیمان روی می دهد، به دست گیریم.
((آنتونی رابینز))

ای شكست من، جسارت جاویدان من! من و تو به طوفان می خندیم.
((جبران خلیل جبران))

از كسانی كه با شما مخالف هستند نهراسید، از كسانی در هراس باشید كه با شما موافق هستند اما آن قدر جرأت ندارند كه عدم موافقت خود را آشكارا به شما بگویند.
((ناپلئون بناپارت))

همیشه به پسرهایم گفته ام كه برای به دست آوردن هر چیزی باید شجاعت شكست خوردن را داشته باشید.
((كرك داگلاس))

هنرمند بودن یعنی شكست خوردن، آن هم شكستی كه هیچ كس دیگر جرأت تجربه ی آن را ندارد. این شكستِ جهان اوست و پا پس كشیدن از آن یعنی فرار از جبهه، یعنی هنر نمایی و خانه داری به سبك برگزیده و گرانمایه، یعنی زندگی كردن.
((ساموئل بكت))

می خواهم پیر شوم بی آنكه پوست صورتم را بكشم. می خواهم این شجاعت را داشته باشم كه به چهره ای كه ساخته ام وفادار باشم.
((مریلین مونرو))

بسیار [ اتفاق ] افتد كه ابهت و شجاعت سود ندارد و هر دانش كه بدانی روزی به كار آید.
((عنصرالمعالی))

به جرأت می توان ادعا كرد كه زندگانی حقیقی برخی از مشاهیر و رجال بعد از مرگشان شروع شده است.
((ساموئل اسمایلز))

شهامت به معنای زندگی در پیوند با دیگران و در عین حال مستقل باقی ماندن است. انسان نوین، انسان با شهامت خواهد بود.
((اشو))

تنها شجاعت است كه انسان را از نادانی زندگی و خواری مرگ می رهاند.
((ارنست همینگوی))

خرد، آدمی را گرانبهاترین چیز است. خداوند خرد در هر دو جهان كامروا و سرافراز است و اگر از جامه ی خرد محروم بُود دانش بجوید. چه، دانشور سرور سروران است و اگر از آن هم بی بهره بود باید دلیر بوده و در میدان نبرد بی باك باشد تا در نظر پادشاه، گرامی و پیوسته، شاد و فرمانروا آید و اگر این نیز نداشت دیگر درخور زنده ماندن نیست و بهتر است كه مرگ، وی را دریابد.
((بزرگمهر))

هر سربازی كه بر زمین می افتد و روحش به آسمان پر می كشد نادر می میرد و به گور سیاه می رود. نادر به آسمان نمی رود، نادر آسمان را برای سربازانش می خواهد و خود بدبختی و سیاهی را. او همه ی این فشارها را برای به ثمر رساندن ایران بزرگ به جان می خرد؛ پیشرفت و به قدرت رسیدن ایران تنها عاملی است كه فریاد حمله را از گلوی غمگینم به در می آورد و مرا بی پروا به قلب سپاه دشمن می راند...
((نادر شاه افشار))

برترین ویژگی بشری، مردانگی است.
((چارلز دیكنز))

انسان ترسو به قدرت متكی بر تعداد مسرور می شود و انسان شجاع با قدرت متكی بر خود (راستینش) برانگیخته می شود.
((گاندی))

كمتر كسی می تواند بدون دغدغه و در كمال متانت به بیان باورهایی بپردازد كه با تعصبات محیط اجتماعی او یكسان نباشد. بسیاری از مردم شهامت داشتن چنین باورهایی را هم ندارند.
((آلبرت انیشتین))

آنكه ثروت خود را باخت زیاد باخته است، ولی آنكه شهامت خود را باخت پاك باخته است.
((میگوئل سروانتس ساآودِرا))

می پرسی چرا فیثاغورث از خوردن گوشت خودداری می كرد؟ من از تو می پرسم اولین بار كدام انسان جرأت كرد گوشت لاشه مرده را به دهان خود نزدیك كند؟
((پلوتارك))

وقتی انسان ببری را بكشد، نامش را تمرین مردانگی می گذارند. ولی وقتی ببری انسان را بدرد، نام این كار را توحش و آدمخواری می نهند؛ تفاوت جنایت و عدالت هم در قاموس بشر از این بیشتر نیست.
((جرج برنارد شاو))

در جوانی آنگاه كه رویاهایمان با تمام قدرت در ما شعله ورند، خیلی شجاعیم، اما هنوز راه مبارزه را نمی دانیم. وقتی پس از زحمات فراوان مبارزه را می آموزیم، دیگر شجاعت آن را نداریم.
((پائولو كوئیلو))

شكست خوردن ناراحتی ندارد. آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یك احمق بسازد!
((چارلی چاپلین))

مرد شجاع همیشه آخر از همه به خود می اندیشد.
((ویلهلم تل))

پیش نیاز رسیدن به دلیری و بی باكی، یافتن آرمان و خواسته ای روشن است.
((ارد بزرگ))

اگر شاه با تو مهربان باشد، دلیر و گستاخ مشو؛ زیرا طبع شاه چون آتش است و دل شیر از آن می هراسد.
((بزرگمهر))

برای ازدواج كردن بیش از جنگ رفتن شجاعت لازم است.
((كریستین))

مردم موفق امروز، كودكان جسور دیروز هستند.
((دیزرائیلی))

شهامت گله ناشی از چوپان بیدار است.
((اُرد بزرگ))

شهامت چیزی است كه باعث می شود انسان بایستد و سخن بگوید. البته این هم كه انسان بنشیند و گوش دهد، شهامت است.
((وینستون چرچیل))

راحت طلبی، دشمن شماره یك شهامت و اعتماد به نفس است.
((برایان تریسی))

شجاعت داشته باش تا با حقیقت روبرو شوی.
((استون))

هواهای نفسانی در بیشتر موارد باعث زد و خورد می شود. برای مثال، حرص گاهی تولید اسراف و اسراف تولید حقارت می كند. ما اغلب از شدت ضعف، قوی و از شدت ترس، شجاع می شویم.
((لارشفوكولد))

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید