نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نود با اجرای فردوسی‌پور دوشنبه روی آنتن می‌رود

یکی از عوامل اجرایی برنامه نود در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران گفت:« دو شنبه شب هفته جاری نود به طور زنده از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد و هیچ مشکلی بابت پخش این برنامه ورزشی وجود ندارد.»

به گزارش شبکه ایران، پس از این که عادل فردوسی‌پور هفته گذشته برنامه خود را با حالت قهر تمام کرد و نارضایتی خود را از مدیران رسانه ملی به شکلی مشهود ابراز داشت، گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص پخش برنامه نود صورت گرفت اما یکی از عوامل اجرایی برنامه نود ضمن رد تمامی شایعات موجود از پخش این برنامه در هفته جاری خبر داد.

اما نکته جالب توجه در این میان سکوت عادل فردوسی‌پور بود،آنهایی که از نزدیک عادل فردوسی‌پور را می‌شناسند می‌دانند که او اصولا در روزهایی که اتفاقات غیرمترقبه‌ای در برنامه‌اش رخ می‌دهد خود را از دیده‌ها پنهان می‌کند تا پاسخ هیچ مدیری را ندهد.

عادل فردوسی پور در این مواقع موبایل خود را خاموش می‌کند و چند روزی هم حوالی خانه آفتابی نمی‌شود تا کسی نتواند او را پیدا کند این یک رویه همیشگی و شناخته شده از طرف مجری برنامه نود است که این هفته مجدداً‌ با برنامه‌اش خبرساز شد.

فردوسی‌پور که این هفته اعتراض خود را به مسئولان شبکه سه و پخش را روی آنتن به زبان آورد پس از برنامه دوباره به خلوت رفت و پاسخ هیچ کس حتی خبرنگاران شهرستان برنامه نود را نداد. بچه‌های شهرستان‌ها که با فردوسی‌پور همکاری می‌کنند در این هفته دنبال او بودند تا برای برنامه هفته آینده کسب تکلیف کنند اما پاسخ موبایل عادل فقط یک جمله انگلیسی بود مبنی بر اینکه مشترک مورد نظر خاموش است.

البته عادل در این چند روز موبایل خود را دو بار روشن کرد اما تمایلی به صحبت کردن نداشت چون معتقد بود نیازی به صحبت کردن در این باره نیست.

با این حال برنامه نود این هفته با توجه به تعطیلی لیگ بیشتر روی تیم ملی متمرکز خواهد بود و البته فردوسی‌پور قصد دارد یک میهمان ویژه را نیز به برنامه‌اش بیاورد. بررسی اتفاقات باشگاه استیل آذین موضوعی است که با جزییات به آن پرداخته خواهد شد.

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید