نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

افشین قطبی در هلند ویلایی 2 میلیون دلاری خرید

گفته می‌شود افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که در چند ماه اخیر چندین بار به کشور هلند سفر کرده بود برای خریداری ویلایی بزرگ در شهر نورت وایت به این کشور سفر کرده بود که وی موفق شده در آخرین نوبت سفرش به هلند این منزل مسکونی را به نام خود سند بزند.

چندی پیش برخی منتقدان قطبی این سوال را از مسوولان فدراسیون فوتبال پرسیدند که سرمربی تیم ملی به چه اندازه‌ای می‌تواند به مرخصی برود؟ پاسخی برای این سوال از سوی مسوولان فدراسیون فوتبال داده نشد، تنها این مطلب که او هر گاه قصد رفتن به مرخصی را داشته باشد این مساله را با رئیس فدراسیون فوتبال در میان می‌گذارد به عنوان پاسخ به منتقدان ارائه شد البته نه به عنونا رسمی بلکه تنها در حد یک توضیح غیر رسمی!

همین امر باعث شد برخی منتقدان سرمربی تیم ملی به دنبال دلیل سفرهای سریالی قطبی به کشور هلند باشند، در ابتدا این فرضیه از سوی انها مطرح شد که وی به دلیل همکاری با دستیار هلندی‌اش پیت بیوتر هر از چندگاهی به هلند سفر می‌کند تا از نزدیک پیگیر امور کاری خود باشد اما این فرضیه به دلایل نبود اسناد ومدارک هرگز به اثبات نرسید تا منتقدان قطبی به دنبال زوایایی دیگر این ماجرا باشند.

هرچند هنوز به صورت رسمی اسناد و مدارکی در خصوص هدف سفرهای سریالی افشین قطبی به کشور هلند منتشر نشده اما برخی شنیده‌ها حکایت از این دارد که افشین قطبی در سفرهای اخیر خود به کشور هلند به دنبال خرید خانه‌ای ویلایی در شهر نورت وایت هلند بود و پس از چند سفر پیاپی به هلند موفق شده منزلی بزرگ و ویلایی را با مبلغی نزدیک به 2 میلیون دلار خریداری کنند.

گفته می‌شود این شهر در نزدیکی محل اقامت بستگان همسر افشین قطبی است که سرمربی تیم ملی به همین دلیل تصمیم گرفته این خانه مسکونی را در این شهر خریداری کند تا در صورت اقامت در این منزل از مزایایی آن بهره‌مند شود.

هرچند هنوز این خبر به طور رسمی مورد تائید قرار نگرفته است اما اگر این خبر مورد تائید باشد هیچ منع قانونی‌ای برای قطبی ندارد اما این که چرا در ایامی که حضور قطبی می‌تواند در ایران مثمرثمرتر باشد او به جای حضور در ایران در هلند به کار خرید املاک مشغول است شاید کمی برای منتقدان او ناخوشایند باشد.

منبع:شبکه ایران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید