نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

معضل تمرین استقلال در پادگان

تابلوی ورود ممنوع مقابل هواداران استقلال

تغییر محل تمرین استقلال برای سومین بار در طول فصل جاری اگر چه دسترسی را برای بسیاری از بازیکنان آسان کرده اما مشکلاتی را هم به‌وجود آورده است. محل جدید تمرین استقلال در یک منطقه نظامی واقع شده و همین موضوع رفت و آمد را برای خبرنگاران سخت کرده است.

به گزارش شبکه ایران، امروز در خبرها داشتیم که خبرنگاران برای حضور در محل تمرین آبی‌ها باید از کارت‌های مخصوصی که در اختیار باشگاه قرار گرفته استفاده کنند و در غیر این‌صورت نمی‌توانند با کارت‌های خبرنگاری خود وارد استادیوم صنایع دفاع بشوند.

از سوی دیگر تماشای تمرین برای هواداران استقلال هم سخت و دشوار شده است. به گفته یکی از لیدرهای باشگاه استقلال روزانه فقط 40 هوادار می‌توانند وارد مجموعه ورزشی صنایع دفاع بشوند و بیش از این تعداد مجاز به ورود در محل جدید تمرین استقلال نیستند.

گفته می‌شود مسوولان زمین تمرینی صنایع دفاع برای ورود تماشاگران هم کارت‌های مخصوصی را تهیه کرده‌اند که این کارت‌ها در اختیار باشگاه قرار داده شده تا آنها را هر روز مقابل در مجموعه صنایع دفاع به تماشاگرانی تحویل دهند که می‌خواهند تمرین استقلال را از نزدیک تماشا کنند.

البته شاید سختی دسترسی به محل جدید تمرین استقلال به مدد مسوولان صنایع دفاع بیاید چون اغلب هوادارانی که تمرین‌‌های استقلال را از نزدیک تماشا می‌کنند از جوانان جنوب‌شهر هستند و در نتیجه رفتن به ورزشگاه صنایع دفاع که در میدان نوبنیاد واقع شده برای اهالی جنوب شهر سخت و دشوار خواهد بود. حتی برخی لیدرهای باشگاه استقلال هم از دشواری‌های دسترسی به محل جدید تمرین تیم‌شان ابراز ناراحتی کرده‌اند و می‌گویند ای کاش محل تمرین استقلال در همان ورزشگاه شهید دستگردی که فصل قبل در اختیارشان قرار داشت، باقی می‌ماند.

البته کیفیت زمین محل تمرین استقلال هم تعریف چندانی ندارد.

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید