نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قطبي در گفت‌وگو با سايت گل:قصد داريم كارهاي بزرگي در تيم ملي بكنيم

افشين قطبي در كره به سر مي‌برد. مسابقه فرداي ايران مقابل كره، فرصتي ديگر براي اوست تا اعتمادبه‌نفس بيشتري به خود و تيمش بدهد. آنچه مي‌خوانيد گفت‌وگوي خبرنگاران كره‌اي با قطبي است.

سايت گل - سرمربي تيم ملي ايران، امروز صبح پس از تمرين به سوالات خبرنگاران كره‌اي پاسخ داد. او پس از سال‌ها زندگي در سئول، كاملا با فضا و اشخاص آشناست و بخشي از سوالات نيز به زبان اصلي از او پرسيده شد. آنچه كه مي‌خوانيد، گزارش بخش كره‌اي سايت گل از اين مصاحبه نسبتا دوستانه است. مصاحبه‌اي كه با خوش و بش و شوخي‌هاي دوطرفه به پايان رسيد.

آقاي قطبي تيم كره‌جنوبي بعد از جام‌جهاني تغيير كرده، چقدر با بازيكنان جديد اين تيم آشنا هستيد؟
كره بازيكنان جوان و جديدي را به جمع خود اضافه كرده و به نظر من اين مساله باعث مي‌شود انرژي بيشتر و روحيه بهتري در تيم جاري بشود. اين جوان‌ها قصد دارند خودشان را ثابت كنند.
چقدر با كار چوكوانگ راي آشنا هستيد؟ ما شما را در مربيگري تيم ملي به خاطر داريم زماني كه در تيم سامسونگ دستيار بوديد؟
آن زمان آقاي راي در تيم آنيانگ مربيگري مي‌كرد و من هميشه سبك كاري وي را دوست داشتم.
بار آخري كه به كره آمديد، با تيم ملي كره يك – يك مساوي كرديد. الان چه تفاوتي با آن روزها داريد؟
آن تساوي قلب مرا شكست. ما با توقف در كره از جام‌جهاني حذف شديم و اين يك خاطره بسيارتلخ براي من است. اما حالا ما آن دوران را پشت‌سر گذاشته‌ايم و تيم خوبي در اختيار داريم.

آيا براي انتقام به كره آمده‌ايد؟
به نظر من اينطور نيست. من به اين مسابقه به عنوان شانسي براي انتقام نگاه نمي‌كنم. مهم اين است كه كره همچنان يكي از بهترين تيم‌هاي آسياست و ما مي‌خواهيم از اين بازي براي شناخت بيشتر خودمان استفاده كنيم.

تيم شما هم مثل تيم كره جوان شده، درست است؟
به نسبت تيمي كه سال گذشته به كره آمد، ما جوان‌هاي پرانرژي و با نشاطي را به جمع تيم اضافه كرديم. آنها قصد دارند كارهاي بزرگي در تيم ملي بكنند.

ايران هم مثل كره سال‌ها در جام‌ملت‌هاي آسيا ناكام بوده، آيا قصد داريد به اين ناكامي پايان دهيد؟
بله، بدون شك. ما فقط براي همين دور هم هستيم. براي آنكه فصل تازه‌اي را رقم بزنيم. با حمايت مردم و بازيكنان خوبي كه با تيم هستند، همه چيز ممكن است.