نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بازي كره – ايران زير ذره‌بين : همه چيز به نكونام بستگي دارد!

آنچه كه مي‌خوانيد، گزارشي از خبرنگار كره‌اي سايت گل از حال و هواي حريف ايران است.

سايت گل – چوكوانگ راي، سرمربي تيم كره براي خيلي‌ها ناآشناست، اما او عضوي مهم از كره 86 بود، تيمي كه پرچمدار برتري كره‌جنوبي در آسيا در دهه 1980 شد. آنها به جام‌جهاني صعود كردند و مقابل آرژانتين، ايتاليا و بلغارستان نتايج خوبي كسب كردند.

چو، همان مدافعي است كه در بازي مقابل آرژانتين بارها ديه‌گو مارادونا را با خطا متوقف كرد و مارادونا در پايان بازي، او را يك تكواندوكاي قهار خواند. كره بعد از جام‌جهاني در بازي‌هاي آسيايي قهرمان شد و اين قهرماني در شرايطي به دست آمد كه بعد از پيروزي مقابل ايران در مرحله يك چهارم نهايي در ضربات پنالتي، چو گل آخر بازي فينال مقابل عربستان را به ثمر رساند. تصوير شادي گل او بعد از آخرين گل كره در بازي‌هاي آسيايي يكي از معروف‌ترين عكس‌هاي تاريخ فوتبال كره است.

بازيكنان تماشايي

شايد جذاب ترين چهره فعلي تيم كره، كسي جز پارك جي سونگ معروف نباشد. كسي كه در دو بازي گذشته مقابل ايران دو گل هوشمندانه به ثمر رساند و عامل حذف ايران از جام‌جهاني شد. اما در تيم جديد كره لي‌چونگ يونگ، بازيكن بولتون واندررز، كليدي‌ترين مهره محسوب مي‌شود. چو علاقه دارد از لي در امور تهاجمي و پست گوش راست استفاده كند، اما اين بازيكن قابليت بازي در پست‌هاي ديگر را هم دارد. رسانه‌هاي كره لي را با لقب شيفت (كليد جابه‌جا كننده) مي‌شناسند كه اين نشان‌دهنده چند پستي بودن اوست. به جز اين دو بازيكن بايد از يون بيتاگارم نام برد كه در اولين بازي ملي‌اش مقابل نيجريه در ماه گذشته گل زد.

تازه‌واردهاي كره‌اي

سوك هيون جون، از آژاكس و كيم جو يونگ از تيم يونگانام براي اولين‌بار به تيم ملي دعوت شده‌اند. سوك تجربه بين‌المللي ندارد اما مشخصا از ظرفيت بالايي برخوردار است و كيم بازيگردان اصلي تيم يونگانام است. سرمربي كره اين دو را براي بازي مقابل ايران دعوت كرده و احتمالا سوك به عنوان فوروارد به ميدان مي‌رود.

كره‌اي‌ها و ايران

كره‌اي‌ها از رقابت با ايران خاطرات متفاوتي دارند. از يك سو يك شكست سنگين با نتيجه 6 بر 2 و از طرفي ديگر بردهاي 3 بر صفر... اما ايران همواره حريفي سخت براي كره بوده است. گرچه آنها در چند سال گذشته مربي خود را تغيير داده‌اند. نكته مهم سبك بازيكنان ايران است كه هميشه براي كره‌اي‌ها مشكل درست كرده‌اند. بازيكناني مثل علي دايي كه در همه جاي كره با سبيل و گلزني‌اش شناخته مي‌شد. در تيم فعلي همه جواد نكونام را مي شناسند. بازيكني كه با يك ضربه كاشته تماشايي در سال گذشته دروازه لي‌ون جائه را گشود. به عقيده كره‌اي‌ها نتيجه اين بازي بستگي به عملكرد نكونام در بازي دارد. بدون ترديد سرمربي كره هم براي كاپيتان ايران نقشه‌هاي متفاوتي ريخته است. هواداران كره هم براي نكو برنامه دارند!

آيا اين يك بازي دوستانه است؟

سرمربي كره از كساني است كه عقيده دارد بايد به جام ملت‌ها به عنوان يك تورنمنت مهم اهميت داد و اين برخلاف روش هميشگي كره است كه جام‌ملت‌ها را فداي جام‌جهاني مي‌كرد. كره 3 بازي دشوار را براي مرحله اول آماده سازي جام‌ملت‌ها در نظر گرفته است كه بازي ايران بعد از مسابقه نيجريه و قبل از ديدار با ژاپن اهميت خاص خود را دارد. اگر نظر من را به عنوان يك كره‌اي مي‌خواهيد، بايد به شما بگويم تيم ملي كره به قصد پيروزي به ميدان خواهد آمد، البته براي سرمربي تيم ملي استفاده از بازيكنان جوان نيز اهميت دارد اما اين بازي به نوعي تكرار نمايش تيمي است كه در جام‌جهاني درخشيد و باعث تحسين همه دنيا شد. بدون ترديد در ايران هم فضاي يكساني درباره اين بازي وجود دارد. افشين قطبي ديروز با حرارت خاصي درباره اين بازي صحبت مي‌كرد تا همه به اين نتيجه برسند كه لفظ دوستانه چندان برازنده اين مسابقه نيست.

منبع:سايت گل
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید