نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 09-10-2010
زکریا فتاحی آواتار ها
زکریا فتاحی زکریا فتاحی آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2008
محل سکونت: پاوه
نوشته ها: 1,479
سپاسها: : 20

120 سپاس در 80 نوشته ایشان در یکماه اخیر
زکریا فتاحی به Yahoo ارسال پیام
جدید آشیانه و هک سایتهای دولتهای آمریکا و انگلیس و فرانسه

بيش از 1000سايت مهم دولت انگليس، آمريكا
و فرانسه توسط گروه آشيانه هك شد









گروه آشيانه طي 2 روز گذشته بيش از 1000سايت مهم دولت انگليس، آمريكا و فرانسه را هك كرد.
بهروز كماليان مدير گروه آشيانه در گفت‌وگو با خبرنگار "فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، اعلام كرد: باتوجه به روز مبارزه با تروريسم و سالروز شهادت مظلومانه شهيد رجايي و باهنر اين گروه در اعتراض به اقدامات ضد بشري حاميان تروريسم و در راس آنها آمريكا و انگليس با روشي نو به مقابله برخاسته و اقدام به هك و تغيير صفحه بيش از هزار سايت آنان كرد.
كماليان اظهار داشت: بر روي صفحه اصلي سايت‌هاي هك شده عكسي با نماد ايران و در بالاي آن عكس‌هايي از شهيدان رجايي و باهنر و متني 2 زبانه به زبان فارسي و انگليسي كه شامل اعتراض اين گروه به آمريكا، انگليس و فرانسه بوده قرار گرفته است.
بنابراين گزارش در اين متن آمده است: "تروريسم از اساسي‌ترين معضلات كنوني جامعه جهاني و به ويژه در يكصد سال اخير ريشه مهم‌ترين تهديدها بر ضد ملت‌ها و امنيت جهاني بوده است و يكي از كشورهايي كه خود قرباني ترورهاي بسياري بوده و شمار زيادي از انديشمندان خود را در راه آرمان‌هاي ديني و ملي خود از دست داده، جمهوري اسلامي ايران است.
هشتم شهريورماه يادآور يكي از هولناك‌ترين حادثه‌هاي تروريستي است، حادثه‌اي كه در آن خادم‌ترين دولت‌مردان جمهوري اسلامي ايران، شهيدان رجايي و باهنر مظلومانه به شهادت رسيدند.
اينك ما در اعتراض به اقدامات ضد بشري حاميان تروريست و در راس آنها آمريكا و انگليس با روشي نو به مقابله برخاسته‌اييم تا جهانيان بدانند ما براي اثباب عقيده و احقاق حقوق مستضعفان جهان لحظه‌اي درنگ نخواهيم كرد. "
كماليان در ادامه تاكيد كرد: اين پروژه از روز شنبه آغاز شد و تا صبح روز دوشنبه 8 شهريور ادامه پيدا كرد و در اين مدت موفق شديم بيش از هزار سايت دولتي آمريكا، انگليس و فرانسه را هك كنيم كه از مهم‌ترين اين سايت‌ها سايت رسمي ايالت Louisiana آمريكا و شوراي شهر Pevensey انگليس، شركت امنيتي محافظت از وب‌ هاست‌هاي فرانسه، شركت خدمات اينترنتي LogMeIn انگليس و غيره مي‌باشد.
وي ادامه داد: كليه اين سايت‌ها در سايت zone-h.org ثبت شده است كه لينك‌هاي زير نمونه‌هايي از آن است:


www.zone-h.org/mirror/id/11328683 www.zone-h.org/mirror/id/11329216

__________________

درمان غم عشق بگویم که چه باشد
وصل است و بهار است و می بربط و چنگ است
....
زنهار مرو هیچ سوی بیشه ی عشاق
چنگال غمش تیزتر از چنگال پلنگ است

----
ئه و روژه ی "مه جنون" له زوخاو نوشی ...مه ینه ت فه وتانی، کفنیان پوشی
من بومه واریس له قه وم و خویشی . . . سپاردی به من ئازاری و ئیشی

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید