نمایش پست تنها
قدیمی 09-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سازمان ليگ: فيروز كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهيم

سازمان ليگ حتي قصد دارد مانع از ورود مربيان منشوري به استاديوم‌ها شود و حتي يك منبع آگاه در اين سازمان خبر داد كه مسئولان به گسترشي‌ها اعلام كردند كه كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهند. با اين شرايط بايد منتظر ماند و ديد كه تكليف كريمي با تيم تبريزي به كجا خواهد رسيد

سايت گل ـ فيروز كريمي كه سال گذشته به دليل منشوري بودند مجبور شد در ليگ دسته اول مربيگري كند، امسال هم جزو مربيان منشوري قرار دارد و همين موضوع باعث شد كه او نتواند در ليگ برتر مربيگري كند.

كريمي با اين شرايط و براي اينكه از فوتبال دور نباشد تصميم گرفت دوباره امسال در ليگ دسته اول مربيگري كند ولي به نظر مي‌رسد كه او براي گرفتن مجوز مربيگري دچار مشكل شود كه در نهايت اين مشكل قطع همكاري او با باشگاه گسترش فولاد تبريز را به همراه داشته باشد.

سازمان ليگ چند ماه پيش براي دور كردن مربيان منشوري از فوتبال تصميم جدي گرفت و حتي اعلام كرد كه آنها در دسته‌هاي پايين‌تر هم نمي‌توانند مربيگري كنند. بي‌جهت نبود كه چند روز پيش همكاري نادر دست‌نشان با ابومسلم قطع شد و قبل از شروع ليگ هم اجازه ندادند او مربيگري نفت تهران را برعهده بگيرد. اين شرايط براي كريمي هم وجود دارد چرا كه مسئولان سازمان ليگ مدتي پيش به مسئولان گسترش فولاد تبريز اعلام كردند كه نمي‌توانند از كريمي استفاده كنند. البته گسترشي‌ها زياد اين موضوع را جدي نگرفتند و در تلاش هستند تا مشكل كريمي برطرف شود.

در اين ميان سازمان ليگ اما بر موضع خود همچنان پافشاري مي‌كند و كريمي با به وجود آمدن اين شرايط به مسئولان گسترش فولاد گفته كه اگر مجوز مربيگري‌اش صادر نشود از روي سكوها تيم را هدايت خواهد كرد. البته او در اين مورد هم مشكل خواهد داشت چرا كه سازمان ليگ حتي قصد دارد مانع از ورود مربيان منشوري به استاديوم‌ها شود و حتي يك منبع آگاه در اين سازمان خبر داد كه مسئولان به گسترشي‌ها اعلام كردند كه كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهند. با اين شرايط بايد منتظر ماند و ديد كه تكليف كريمي با تيم تبريزي به كجا خواهد رسيد.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید