اقای عبدی رو خیلی ها دوست دارند و داشتند من هم همینطور
یه خورده این اواخر از علاقه-م به ایشون کاسته شد
شاید مقصر نه بیینده باشه نه بازیگر توانایی مثل ایشون
ولی ...
ولی اخیرا فیلم هنرپیشه از محسن مخملباف رو از ایشون دیدم یه سکانسش اقای عبدی با نهایت استادی
اونو بازی میکنه سکانسی که پیش زن جادوگر میخواد واسه خانومش معجونی بگیره که بچه دار بشن (یا همچین چیزی) عجب بازی-ای میکنه واقعا یه جور شاخ و شونه کشی و هنرنمایی مسلمه
ادم میگه خدایا اگه هنرمند همه چیش سر جاش باشه در رفاه باشه دلش خوش باشه پول داشته باشه چقدر میتونه متفاوت کار کنه
توی همون فیلم عبدی ناچاره برای در اوردن خرج دوا دکتر خانمش برای بچه دار شدن یا راضی نگه داشتن اون خانم(فاطمه معتمد اریا) هر فیلم غیر هنری رو بازی کنه بره فیلم هندی بازی کنه
توی یکی از فیلمها عبدی هنرمند(که اصلا اونجا هم همه به اسم اکبر عبدی میشناسنش ) باید نقش یه کودک توی قنداق رو بازی کنه پستونک دهنشه
میگه من راضی نمیشم این و بازی کنم من باید فیلم هنری بازی کنم
چرا باید واسه شرایط مالی مجبور بشم این جور نقشی رو بازی کنم
مخملباف n سال پیش اینجور معضلی رو به تصویر کشیده متاسفانه این معضل هست
و در برهه ای دامن گیر خیلی از غول های سینمای ایران هم شد شاید خود اقای عبدی امروز هم
اقای عبدی ادم بزرگیه هنرمند تواناییه من و شما هیچ حقی نداریم بگیم چرا در زیراسمان شهر غفوریان بازی کردی
من و شمای طرفدار میگیم اقا تو بازی نکن ما دوستدارانت از نظر مالی ساپورت میکنیم ؟
فکر نمیکنم اینجور حقی رو داشته باشیم اما خب ته دلمون ریش ریش میشه
یه هنرمند میتونه عاطفه داشته باشه میتونه برای شهدا گریه کنه میتونه برای مردم فلسطین هر نظر و عقیده ای داشته باشه ولی وقتی ادم اون نکته ی قبلی رو میبینه ظاهر شدن اقای عبدی توی تلویزیون با چفیه و در حال گریه برای مسائل فوق رو نمیدونه چطور تحلیل کنه
اما با تمام این تفاسیر همه ایشون رو دوست داریم و ان شاالله به زودی زود دوباره برمیگردند سر صحنه سلامت سلامت
و شرایط هنرمندان اینقدر خوب میشه که جز فیلم هنری چیزی بازی نکنند.