نمایش پست تنها
قدیمی 09-17-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb

استقلال3 ـ سايپا2

انصاری فرد حریف استقلال نشد/مجیدی گل زد و خداحافظی کرد

سایت گل - استقلال در نيمه دوم چهره متفاوتي داشت و با ورود ميلاد ميداودي خط حمله اين تيم جان تازه‌اي گرفت و دو گل از سه گل آبي‌ها هم توسط مهاجمان اين تيم به ثمر رسيد. نكته جالب هم اين است كه مايلي‌كهن باز هم در حسرت شكست دادن استقلال باقي ماند. او تا حالا نتوانسته استقلال را شكست دهد

گل‌ها: صادقي(60)، مجيدي(69)، برهاني(75) براي استقلال، انصاري‌فرد(38)(1+90) براي سايپا
ورزشگاه آزادي، تماشاگر 25هزارنفر
داور: محسن قهرماني
اخطار: آشوبي، صادقي، ميداودي، مبعلي(استقلال)

استقلال: وحيد طالب‌لو، اميرحسين صادقي،‌ پژمان منتظري، مجتبي جباري‌، حنيف عمران‌زاده، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي، مهدي اميرآبادي(56 ميلاد ميداودي)، جواد شيرزاد(79 بيژن كوشكي)، فرهاد مجيدي(85 دسوزا)، آرش برهاني
سرمربي: پرويز مظلومي

سايپا: وحيد شيخ‌ويسي، مجيد ايوبي، علي زينالي(80 عباس محمدرضايي)، عليرضا لطيفي، علي حق‌دوست، مهدي خيري،‌ سعيد يوسف‌زاده، ابراهيم صادقي، جابر انصاري، كريم انصاري‌فرد، مرتضي ابراهيمي
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح گل‌ها:
1ـ0(سايپا): دقيقه 38 كريم انصاري‌فرد در پشت محوطه جريمه صاحب توپ شد و پس از حركت با توپ در داخل محوطه جريمه با يك شوت زميني دروازه طالب‌لو را باز كرد.
1ـ1(استقلال): در دقيقه 60 توپ ارسالي ايمان مبعلي در حالي كه به نظر مي‌رسيد دروازه‌بان سايپا با خطاي مهاجم اين تيم سرنگون شده در يك كش و قوس توپ به اميرحسين صادقي رسيد و اين مدافع پيش‌تاخته بازي را به تساوي بكشاند.
1ـ2(استقلال): دقيقه 69 سانتر بلند جواد شيرزاد در محوطه جريمه به فرهاد مجيدي رسيد تا اين بازيكن با ضربه سر موفق به گلزني شود.
1ـ3(استقلال): دقيقه 75 آرش برهاني روي پاس در عمق فرهاد مجيدي گل سوم تيمش را به ثمر رساند.
2ـ3(سايپا): دقيقه 1+90 خطاي حنيف عمران‌زاده روي مهاجم سايپا باعث شد داور به نشانه پنالتي در سوت خود بدمد تا كريم
انصاري‌فرد گل دوم خود و تيمش را از روي نقطه پنالتي به ثمر برساند.

بهترين بازيكن: كريم انصاري‌فردمهاجم ملی پوش سایپا در دومین بازی متوالی دبل کرد. کریم اما حریف ستارگان استقلال نشد تا محمد مایلی کهن همچنان در حسرت برد استقلال بماند.

اتفاق ويژه: فرهاد مجيدي امشب و پس از برتري سه بر دو استقلال برابر سايپا در نشست خبري حاضر شد و در جملات كوتاهي گفت: از افشين قطبي ممنون هستم كه من را به تيم ملي دعوت كرده است اما من از تيم ملي خداحافظي مي‌كنم و ديگر براي تيم ملي بازي نخواهم كرد

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید