نمایش پست تنها
قدیمی 09-20-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض رویارویی معاونت سینمایی و خانه سينما بر سر کمک مالی به جشن سینمای ایران

در حالي که مدتي است جدال بر سر وضعيت هيئت مديره خانه سينما بالا گرفته است. پنج شنبه شب جشن خانه بدون حضور هيچ يک از مديران سينمايي کشور برگزار شد. در اين بين برگزار کنندگان جشن خانه سينما عنوان کردند که در محاصره اقتصادي قرار دارند و ارشاد هيچ کمکي به آن‌ها نکرده است. اما وزارت ارشاد ادعا کرد 250ميليون تومان به اين جشن کمک کرده است.

عليرضا سجاد پور در غياب جواد شمقدري که همراه احمدي‌نژاد عازم نيويورک شده ، از انتخاب 21شهريور به عنوان روز ملي سينما (که جشن خانه سينما در اين روز برگزار مي‌شود) انتقاد کرد و گفت: «از ديد من 21 شهريور هيچ ارتباطي به سينما ندارد که آن را روز ملي سينما نامگذاري کردند.»

اين مدير سينمايي معتقد است که بايد با هم‌فکري هم؛ روز ديگري را که مرتبط با سينما باشد و معني و مفهوم سينما را داشته باشد، به عنوان روز سينما تعيين کنيم اما تا آن زمان ما اين روز را گرامي مي‌داريم و جشن مي‌گيريم.

سجاد پور در ادامه با رد اظهارات خانه سينما درباره محاصره اقتصادي و عدم همکاري ارشاد در برگزاري جشن روز ملي سينما اظهار کرد صنوف سينمايي در اين روز؛ جشني را بر پا کردند که ارشاد نيز همکاري لازم را با آنها داشت. مجوزهاي لازم داده شد و در بخش اجرايي نيز کمک‌هايي صورت گرفت تا همکاري لازم صورت گرفته باشد.

وي گفت: «حتي برخلاف سخنان يکي از اعضاي خانه سينما که گفته بود ما در يک محاصره اقتصادي هستيم، چند روز قبل از برگزاري جشن؛ مبلغ 240 ميليون تومان به جشن کمک شد و من تصور نمي‌کنم که اين جشن اين مقدار هزينه داشته باشد.»

سجاد پور همچنين با رد عدم حضور مديران ارشاد در اين برنامه تصريح کرد در جشن چهاردهم حداقل سه نفر از مديران مهم مياني حضور پيدا کرده بودند. مهدي مسعودشاهي به عنوان يکي از مديران اصلي و رئيس سازمان جشنواره‌ها در جشن حضور پيدا کرده بود، اما به دليل آنکه دوستان به دنبال جواد شمقدري بودند؛ تصور شده بود که ارشاد در جشن حضور ندارد.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید