نمایش پست تنها
قدیمی 09-26-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

برهاني: شكايت كردم تا هر كاري دلشان خواست انجام ندهند
آرش برهاني كه استقلال را در اولين روز اردوي كردان همراهي نكرده بود، از يك روزنامه
ورزشي و يك سايت خبري به دليل منتشر شدن خبري غير واقعي شكايت كرد.

برهاني كه از انتشار اين خبر ناراحت است در اين باره گفت: براي آنهايي كه بدون منبع مطلب

مي نويسند متاسف هستم. قرار نيست روزنامه ها و سايت ها هر مطلبي را كه در خيابان مي
شنوند، بنويسند.

برهاني تاكيد كرد: هميشه رابطه خوبي با روزنامه ها داشته ام و هيچ وقت كارم به شكايت نكشيده
اما در اين چند روز احساس كردم آبرويم به خاطر يك مسئله كوچك خانوادگي در حال زير
سؤال رفتن است.

وي اظهار داشت: برخي به خاطر تيراژ بيشتر بدون اطلاع دست به انتشار خبر مي زنند. ديروز
با فارس مصاحبه كردم و روزنامه ها هم آن را كار كردند اما منظورم اين مصاحبه نيست بلكه
خبر غير واقعي است كه امروز تنها يك روزنامه كار كرده و روي جلد نيز برده و دو روز پيش
نيز يك سايت خبري آن را منتشر كرده بود. به همين دليل از روزنامه ورزشي "الف - ورزشي "
و سايت خبري "ميم " شكايت كردم. اميدوارم اين دو رسانه در دادگاه براي اثبات نوشته خود
دليل و مدرك داشته باشند.

برهاني عنوان كرد: اين توضيح را در مورد دليل غيبتم در اردوي كردان مي دهم تا ديگر كسي
نتواند مطالب خلاف واقع بنويسد. اول فصل قراردادي با استقلال امضا كردم كه در اين
قرارداد داخلي، مفادي وجود دارد كه هنوز اجرا نشده و به همين دليل به اردو نرفتم و هنوز هم
يك نسخه از اين قرارداد داخلي به من داده نشده است. به اين نكته ريز اشاره كردم تا آقايان در
برخي روزنامه ها و سايت ها با يك خبر ساده و بدون منبع با آبروي افراد بازي نكنند.

پیگیری تمرینات استقلال

تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز بعدازظهر در كردان كرج پيگيري مي‌شود.
‌تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز تنها در نوبت بعدازظهر انجام خواهد شد. تيم فوتبال
استقلال كه براي اردويي چند روزه راهي كردان كرج شده است تا روز چهارشنبه به استثناء
امروز يكشنبه در دو نوبت صبح و بعدازظهر به تمرين خواهد پرداخت و از روز پنجشنبه 8/7/
89 تمرينات خود را در تهران و در ورزشگاه صنايع دفاع ادامه مي‌دهد.
مبعلی:باید همیشه بهترین باشم

از اينكه توانستم عملكرد قابل قبوبي مقابل بحرين داشته باشم خوشحالم.
ايمان مبعلي ستاره تيم ملي در بازي مقابل بحرين گفت: همواره از پوشيدن پيراهن تيم ملي كشورم
احساس غرور مي‌‌كنم و هر وقت اين فرصت در اختيارم قرار گرفته تا بازي كنم با تمام وجودم
سعي كرده‌ام مهره‌اي مثرثمر باشم.
مبعلي افزود: عملكرد تيم ملي در اولين مسابقه تورنمنت غرب آسيا تحسين‌برانگيز بود. از دقيقه
اول تا پايان مسابقه حاكم مطلق توپ و ميدان بوديم، سه گل زديم و موقعيت‌هاي زيادي براي
افزايش گل‌هايمان داشتيم كه از دست رفت، فكر مي‌كنم با اين برد رضايت همه جلب شده باشد و
توانسته باشيم خود را به عنوان يكي از مدعيان قهرماني جام ملت‌هاي آسيا مطرح كنيم. قهرماني
در قطر بعد از سه دهه لذت خاصي دارد.
مبعلي خاطرنشان كرد: من تلاشم را در اين مسابقه كردم و خوشحالم با دادن در پاس‌ گل نقشي
در پيروزي تيم ملي كشورم داشته باشم، مي‌خواهم با ادامه اين روند در جام ملت‌ها فيكس باشم،
البته علاوه بر من همه مهره‌‌هاي تيم ملي خوب بودند و اين نشان از تاثيرات مثبت در تيم ملي
بوده است.
مبعلي در پايان گفت: پرافتخارترين تيم در تورنمنت غرب آسيا، ايران است و در سال گذشته نيز
قهرمان شده‌ايم، حالا در اردن براي سومين بار پياپي جام را كسب مي‌كنيم.
رضا رجبی:عملکرد تیم امید استقلالستودنی هست

اميدهاي استقلال مزد شايستگي خود را گرفتند و به عنوان قهرمان تورنمنت دفاع مقدس
رسيدند.
رضا رجبي، مدير‌ آكادمي استقلال گفت: تورنمنت دفاع مقدس در سطح بالايي برگزار شد، به
جز استقلال تيم‌‌هاي ديگر با بازيكنان بزرگسال در اين جام شركت كردند اما با انگيزه و تلاش
زياد توانستيم قهرمان شويم.
عملكرد تيم در اين تورنمنت مورد تحسين قرار گرفت و به طور حتم در آينده‌ از اميد و بازيكنان
استقلال چيزهاي خوبي شنيده مي‌شود.
رجبي در ادامه افزود: امسال هدف آكادمي استقلال بازيكن‌سازي خواهد بود و از روز اول
اين شعارمان بود كه آكادمي بايد مخزن بزرگسالان باشد و با پرورش بازيكنان ديگر براي خريد
هر فوتباليست در بازار نقل و انتقالات با هزينه چند صدميليوني بازيكن نگيريم، الان نفرات
مستعد و توانمندي داريم كه در آينده‌اي نه چندان دور به ستاره‌هاي بزرگي تبديل مي‌شوند.
رجبي خاطر نشان كرد: اگر چه همان‌طور كه گفتم هدف ما بازيكن‌سازي بود نه قهرماني، اما به
لطف خدا و تلاش تمامي مجموعه آكادمي در اين هفته‌‌هاي اخير نتايج بسيار خوبي برايمان رقم
خورده است.
مدير آكادمي استقلال در پايان گفت: بنده به عنوان عضوي از خانواده استقلال كه سال‌ها در
اين تيم حضور داشتم و به افتخارات زيادي دست يافته‌‌ام وظيفه خود مي‌دانم با تمام وجود در
خدمت نسل جوان باشم و تجربياتم را به آنها انتقال دهم، در اين راه از هيچ تلاشي دريغ
نمي‌ورزم.
یوسفی:مظلومی به من انگیزه داد

براي هر بازيكن آسيب‌ديدگي سخت و ناراحت‌كننده است.
محسن يوسفي تحت عمل جراحي قرار گرفته است و خوشبختانه عمل او موفقيت‌آميز بود. اين
بازيكن گفت: چند روزي به انجام فيزيوتراپي مي‌پرداختم و نمي‌دانستم بايد پايم را به تيغ جراحان
بسپارم، فكر مي‌كردم با فيزيوتراپي بهبودي‌ام را به دست مي‌آورم ولي پزشكان اين عقيده را
داشتند جراحي بايد صورت گيرد و اين طور هم شد.
يوسفي ادامه داد: مراحل درماني‌ام آغاز مي‌شود و شش هفته طول مي‌كشد، با اين حساب
نمي‌توانم در نيم فصل اول ليگ بازي كنم اما براي نيم فصل دوم مشكلي نخواهم داشت، اگرچه
اين روزها برايم ناراحت‌كننده است اما سپري مي‌شود و مي‌توانم دوباره براي استقلال بازي
كنم.
يوسفي در پايان گفت: شايعاتي شنيده مي‌شود مبني بر حذف نام من از ليست استقلال اما اين به
دور از واقعيت است و پرويز مظلومي جويايي احوالم مي‌باشد و سرمربي تيم خواسته
هرچه زودتر بهبودي‌ام را به دست‌ آورم، وي نگران من است و تشكر ويژه از او دارم.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید