فتحاللهزاده: سه بازی را ببرید 10 میلیون بگیرید!
سرپرست باشگاه استقلال در جمع بازيكنان اين تيم در كردان اعلام كرد در صورت پيروزي
در سه ديدار آينده 10 ميليون از مبلغ قرارداد را زودتر پرداخت ميكند.
علي فتح الله زاده روز گذشته در اردوي استقلال در كردان حاضر شد.
وي كه جمعه هفته گذشته نيز در جمع آبي پوشان حاضر شده بود، ديروز به بازيكنان اين تيم
اعلام كرد در صورتي كه 3 بازي آينده خود را با پيروزي پشت سر بگذارند، 10 ميليون از
قراردادشان را زودتر از موعد مقرر پرداخت مي كند.
استقلال در سه بازي آينده خود در ليگ برتر با تيم هاي صباي قم، لنگ و تراكتورسازي بازي
دارد.
تيم استقلال دو روز گذشته طبق اعلام سايت باشگاه پشت درهاي بسته تمرين كردند. آبي
پوشان امروز عصر نيز ساعت 16:30 در كردان مقابل تيم دسته دومي داماش كرج ديدار
تداركاتي برگزار مي كند.
باشگاه استقلال: غیبت جبارى در تمرینات هماهنگ شده است
بحث حضور مجتبى جبارى در تمرینات استقلال کم کم دارد مثل سال هاى پیش مى شود؛
با این تفاوت که در سال هاى گذشته جبارى در تمرینات ابتداى فصل حضور پیدا نمى کرد اما
حالا او در اواسط فصل این اقدام را انجام مى دهد.با این که قرار بود جبارى روز دوشنبه در
تمرینات استقلال حضور پیدا کند اما این قضیه شکل عملى به خود نگرفت. سر و صداهاى
زیادى هم پس از غیبت مجتبى در اردوى کردان به پا شد تا اینکه دیروز محمد سررشته
دارى، مدیر روابط عمومى باشگاه استقلال به ابرار ورزشى اعلام کرد که این بازیکن با نظر
پزشک تیم و پس از هماهنگى با سرمربى در تمرینات حاضر نشده است.جبارى که هنوز
آسیب دیدگى اش به طور کامل رفع نشده است تا روز پنجشنبه به تمرینات فیزیوتراپى خواهد
پرداخت و قرار است از روز شنبه تمریناتش را با استقلال شروع کند البته این موضوع هم
با نظر پزشکان صورت مى گیرد. بدین ترتیب احتمال دارد او نتواند شنبه هم در تمرینات حاضر
شود.
عمران زاده ۵۰۰ هزار تومان جریمه شد!
باشگاه استقلال جزو معدود باشگاه هایى است که قانون جدیدى را براى مصاحبه بازیکنان
تصویب کرده است. آبى پوشان اعتقاد دارند به دلیل استرس و فشار ناشى از جو مسابقه
بازیکنان نباید بعد از بازى با دوربین هاى تلویزیونى و خبرنگاران مصاحبه کنند. این در حالى
است که سال گذشته و در زمان مدیریت واعظى آَشتیانى هم مصاحبه کردن بازیکنان بعد از
بازى آزاد بود. در آن زمان مصاحبه تلفنى با بازیکنان ممنوع شده بود به هر حال این موضوع
اولین قربانى را گرفت و حنیف عمران زاده به خاطر مصاحبه با دوربین برنامه ۹۰ بعد
از دیدار با سایپا مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه شد. باید منتظر ماند و دید در ادامه کدام بازیکنان
این قانون باشگاه را نادیده مى گیرند تا با محرومیت مواجه شوند.
روانخواه: عده اى چشم دیدن سلامتى من را ندارند
امیدرضا روانخواه، هافبک تیم استقلال در مورد مصدومیتش گفت: من مصدوم نیستم و
این موضوع فقط ساخته ذهن برخى افراد خاص است. مصدومیت قبلى من بهبود یافته و
تمرینات گروهى ام را با استقلال آغاز کرده ام. نمى دانم چرا در روزهایى که کاملاً بهبود
یافته ام و تمریناتم را شروع کرده ام شایعه مصدومیت دوباره ام مطرح شده است. معتقدم عده
اى چشم دیدن سلامتى من را ندارند و این شایعات را مطرح مى کنند.وى ادامه داد: تنها مشکلى
که در حال حاضر وجود دارد عدم هماهنگى با سایر بازیکنان است که آن هم با انجام یکى، دو
بازى حل مى شود. انگیزه زیادى دارم و اگر کادر فنى صلاح بداند مى خواهم مقابل صب
ا بازگشت باشکوهى داشته باشم.روانخواه افزود: اردوى خوبى در کردان برگزار کرده ایم.
بازیکنان با جدیت بالایى تمرینات را دنبال مى کنند و به نظر من نبود ملى پوشان هم باعث کاهش
کیفیت اردو نشده است.