شمقدری در بیانه ای علیه جشن خانه سینما گفت....
بیانیه معاون امورسينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نسبت به حاشيههاي جشن خانه سينما
اينکه در مراسمي بنام جشن خانه سينما با هلهله و شادي بيخبران و غافلان پايان نظام جمهوري اسلامي ايران را آرزو ميکنند چه بايد کرد!
معاون امورسينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نسبت به حاشيههاي پيرامون جشن خانه سينما بيانيه منتشر كرد. روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي در متن بيانيهاي با عنوان «انالله و انا اليه راجعون» از طرف جواد شمقدري معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي آورده است:«من از خانواده شهدا عذر ميخواهم،من از شهداي عزيز که خون مقدسشان براي رويش و نهال انقلاب اسلامي ريخته شد تا به درخت تناور و پر برکتي تبديل شود عذر ميخواهم من از ايثارگران و جانبازان که سالهاست درد و رنج ناشي از زخمهاي جراحت را به عشق رشد و شکوفائي نظام جمهوري اسلامي صبورانه تحمل ميکنند عذر ميخواهم، من از ملت بزرگ و قهرمان ايران که با بزرگواري زخم زبان جاهلان را که به اسلام و انقلاب طعنه ميزنند و آن را نشنيده ميگيرند عذر مي خواهم من از محضر رهبر بزرگ انقلاب اسلامي عذر ميخواهم. من در درگاه الهي و در پيشگاه امام حاضر مهدي موعود طلب عفو و بخشش مينمايم.
اينکه در مراسمي بنام جشن خانه سينما با هلهله و شادي بيخبران و غافلان پايان نظام جمهوري اسلامي ايران را آرزو ميکنند چه بايد کرد!
کسي که از روي غرور جاهلانه و شايد هم غفلت چنين سخناني بر زبان ميراند چه پاسخي دارد؟! کساني که شنيدند و سکوت کردند، کساني که تشويق کردند و هلهله سر دادند، براستي ميدانند کجا ايستادهاند ميدانند پاگذاشتن برروي ميراث بزرگ امام و رهبر کبير انقلاب اسلامي و پايمالکردن خون دهها هزار شهيد چه جفاي بزرگي است؟
حتماً نميدانند. و الاّ فرزندان اين آب و خاک مثل همه آحاد ملت بزرگ و قهرمان ايران در هر شرايطي حاضر نيستند از انقلاب و نظام خود فاصله بگيرند.
اين آفتشاه نشينان در سينماست که گاهي گرفتار هيجان و گاهي لجبازي و گاهي غفلت و سرخوشي ميشوند. اميدوارم خداوند از اين لغزشها بگذرد و بر بيچارگي ما اين خطاها را ببخشايد و رحم نمايد. مباد که در روز جزا در پيشگاه صالحان و اولياء و شهدا سرافکنده باشيم.»