
10-02-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زمان آبادي: دادکان پيشنهاد برزيل را رد کرد
تيم ملي فوتبال ايران در حالي روز پنجشنبه مقابل برزيل قرار مي گيرد که غلامحسين زمان آبادي سخنگوي سابق فدراسيون فوتبال از پيشنهاد برزيلي ها به تيم ملي قبل از بازي هاي جام جهاني 2006 خبر مي دهد. زمان آبادي در گفت وگو با سايت گل در خصوص اين موضوع مي گويد:«من اعتقادي به بازي با برزيل ندارم.
حتي در زمان رياست آقاي دادکان در فدراسيون فوتبال، برزيلي ها به امارات آمدند و آن زمان به فدراسيون فوتبال ايران پيشنهاد يک بازي دوستانه را دادند. البته دادکان اين پيشنهاد را رد کرد چون او معتقد بود که اين مسابقه دو حالت بيشتر ندارد.
يا اينکه ما با اختلاف گل به برزيل مي بازيم و اين شخصيت تيم ملي را پايين مي آورد يا اينکه آنها يک بازي نمايشي را به نمايش مي گذاشتند و از لحاظ فني هم چيزي عايد ما نمي شد.»
زمان آبادي ادامه مي دهد:«آن زمان برزيل براي انجام اين بازي يک ونيم ميليون دلار از ايران مي خواست اما فدراسيون راضي نبود که چنين پولي را به برزيل بدهد. الان هم معتقدم بازي با برزيل به درد ما نمي خورد و ما بايد با تيم هايي بازي کنيم که هم تراز خودمان هستند.»
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|