10-02-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
امروز و فردا انجام مي شود؛ بليت فروشي ديدار ايران و برزيل
عباس ترابيان رييس کميته بين الملل فدراسيون فوتبال در گفت وگو با ايسنا، در خصوص شايعاتي که پيرامون آغاز بليت فروشي ديدار دوستانه تيم هاي ملي ايران و برزيل مطرح شده است، اظهار کرد: هنوز مشخص نيست که بليت فروشي از چه زماني شروع خواهد شد و من نمي دانم که اين خبر را چگونه اعلام کرده اند. جالب اينجاست که در خبر خود قيمت بليت ها را نيز اعلام کرده اند.
وي افزود: به هر حال فدراسيون فوتبال ايران نيز يک طرف قضيه است و آنها اين موضوع را به ما اعلام مي کنند اما هنوز که چيزي به ما نگفته اند. من فکر مي کنم بليت فروشي از روز شنبه يا يک شنبه آغاز مي شود. خود من نيز يک شنبه براي پيگيري کارهاي مربوط به بازي به امارات مي روم.
ترابيان با اشاره به اين که تاکنون ايراني هاي زيادي چه در اروپا و چه در آمريکا براي ديدن اين بازي ابراز علاقه کرده اند، گفت: پس از آن که محل بازي از استاديوم الجزيره به استاديوم بن زايد ابوظبي تغيير کرد، امکان حضور بيشتر تماشاگران نيز فراهم شد. چرا که گنجايش ورزشگاه بن زايد 44 هزار نفر است و ما خيلي خوشبين هستيم که تماشاگران ايراني ورزشگاه را پر کنند. ضمن اين که تعداد زيادي از اروپا و آمريکا درصدد هستند که طي روزهاي آينده به امارات بيايند و بازي را از نزديک تماشا کنند.
عباس ترابيان در ادامه با اطمينان از تلاش صدا و سيما براي پخش بازي ايران و برزيل ياد کرد و اضافه کرد: به يقين صدا و سيما در پي اين است که اين بازي را براي مردم ايران پخش کند و قيمت حق پخش نيز آن قدرها بالا نيست و مطمئنا صدا و سيماي ما از پس آن برمي آيد.
پيش از اين در خبرها آمده بود که بليت هاي اين بازي، در سه قيمت متفاوت و به ارزش 50 ، 100 و 150 درهم فروخته مي شود
|
|