10-02-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كفاشيان: دادگاه 220 ميليون از حساب فدارسيون به مصطفوي داد/ اين پول چطور از گلويش پايين خواهد رفت! /از مصطفوي شكايت كرديم
ما اعتراض داريم و حتي از مصطفوي شكايت هم كرديم. من اصلا فكر نميكنم كه او از جيبش هزينه كرده باشد. بخشي از اين پولي كه از حساب فدارسيون به مصطفوي داده شده مربوط به حقوق كارمندان است و من نميدانم اين پول چطور از گلويش پايين خواهد رفت. بايد به او تبريك گفت و مصطفوي را تحسين كرد كه 12،13 سال پيش از جيب خودش خرج كرده و حالا يادش افتاده كه طلبش را بگيرد
سايت گل ـ داريوش مصطفوي رئيس سابق فدراسيون فوتبال مدعي شده كه زمان رياستاش در اين فدراسيون مبلغ حدود 220ميليون تومان از جيبش هزينه كرده است او پس از سالها شكايت كرد و نكته جالب اينجاست كه دادگاه حق را به سود داد و 220 ميليون تومان هم از حساب فدارسيون برداشته شد تا مصطفوي خيلي راحت طلبش را بگيرد. گويا اين موضوع واكنش فدراسيون را هم در پي داشته و علي كفاشيان از شكايت فدراسيون فوتبال عليه مصطفوي خبر ميدهد. گفتوگوي اختصاصي سايت گل را با كفاشيان ميخوانيد.
*آقاي كفاشيان، ادعاي مصطفوي مبني بر طلب 220 ميليون تومان از فدراسيون صحت دارد؟
من نميدانم كه چه بگويم. ايشان به دادگاه شكايت كرد و رأي هم به سود او صادر شد و پولش را هم گرفت.
*يعني شما پولش را داديد؟
خير، دادگاه حكم داد و از حساب فدارسيون برداشتند و طلب مصطفوي را دادند.
*حالا به نظر شما او از جيبش براي فدراسيون خرج كرده است؟
من بعيد ميدانم مصطفوي از جيبش خرج كرده باشد. اصلا اين چه معنايي دارد كه رئيس فدراسيون از جيبش هزينه كند. همه چيز در فدراسيون مشخص است و اين حركت خيلي بيمعني است.
*شما هم خيلي راحت قبول كرديد كه طلب مصطفوي پرداخته شود؟
ما اعتراض داريم و حتي از مصطفوي شكايت هم كرديم. من اصلا فكر نميكنم كه او از جيبش هزينه كرده باشد. بخشي از اين پولي كه از حساب فدارسيون به مصطفوي داده شده مربوط به حقوق كارمندان است و من نميدانم اين پول چطور از گلويش پايين خواهد رفت. بايد به او تبريك گفت و مصطفوي را تحسين كرد كه 12،13 سال پيش از جيب خودش خرج كرده و حالا يادش افتاده كه طلبش را بگيرد.
*او خيلي زود شكايت كرد و خيلي زود هم به پولش رسيد. اين تعجبآور نيست؟
من واقعا نميدانم كه چه بگويم ولي همانطور گفتم شكايت كرديم و عقبنشيني هم نميكنيم.
*بحث محروميت تيم فوتبال بانوان صحت دارد؟
كدام محروميت؟
*ميگويند تيم بانوان قبل از المپيك سنگاپور پيراهني كه را قرار بوده از آن استفاده كند را به فيفا نشان داده ولي در مسابقات از پيراهن ديگري استفاده كرده است. به همين دليل فيفا قرار است تيم بانوان را محروم كند.
اين خبر اصلا صحت ندارد. البته فيفا به پيراهن تيم بانوان ايراد گرفت و تذكر هم داد و قرار شد ايرادها برطرف شود ولي بحث محروميت در كار نيست.
*از بازي ايران برزيل چه خبر؟
خبر خاصي نيست!
*ميگويند مسئولان فوتبال امارات از برگزاري اين ديدار اظهار بياطلاعي كردهاند؟
خير، ما به فدراسيون فوتبال امارات نامه زديم و آنها به طور كامل در جريان هستند. اين ديدار پنجشنبه ساعت 9 شب برگزار خواهد شد.
*مثل اينكه كاكا ستاره معروف برزيل در بازي غايب است؟
بله، مثل اينكه غايب است. ولي آنها ستارههاي ديگري هم دارند كه مقابل ايران بازي خواهند كرد.
*در مسابقه شانسي براي برد داريم؟
ما هميشه مقابل تيمهاي سرشناس خوب بازي كردهايم. اگر مثل بازي با كره باشيم برزيل را اذيت خواهيم كرد.
*ميگويند نقش روابط سياسي خيلي بيشتر از نقش فدراسيون در برگزاري اين مسابقه بوده است. نظر شما چيست؟
ما نميتوانيم اندازهگيري كنيم و بگوييم نقش چه كسي بيشتر بوده ولي مطمئنا مسائل سياسي نقش داشته است.
*تكليف بازي با اسپانيا،مصر و تركيه به كجا رسيد؟
فعلا كه بحثي در مورد بازي با اسپانيا نيست و اين موضوع را براي سال آينده پيگيري خواهيم كرد ولي به تركيه و مصر پيشنهاد داديم و منتظر جواب هستيم.
|
|