نمایش پست تنها
قدیمی 10-15-2010
imann imann آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 46

9 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: خوشحالم که اين بازي را برديم. در هر شرايطي به سه امتياز نياز داشتيم. به هواداران استقلال و بازيکنان تبريک مي‌گويم. دربي هميشه به دليل استرس و فشاري که دارد کم کيفيت است.
وي افزود:‌ نيمه اول بايد با سه گل بازي را مي‌برديم در 15 دقيقه ابتدايي سه موقعيت تک به تک داشتيم. هدفمان اين بود که از فضاي خالي پرسپوليس استفاده کنيم و از همين طريق هم به گل رسيديم.
سرمربي استقلال با بيان اينکه بازيکنان اين تيم در طول 90 دقيقه صبوري پيشه کردند گفت: هدف ما اين بود که پرسپوليس را به جلو هدايت کنيم. اين تيم به جز يک موقعيت در نيمه دوم فرصت ديگري نداشت. از بازيکنانم راضي هستم و خوشحالم که اين دربي مساوي نشد. همه ديدند که من تيمم را هجومي به ميدان فرستادم و مهاجمي هم کم نکردم.
مظلومي تاکيد کرد: با وجودي که مجتبي جباري يک ماه از ميادين دور بود اما از خلاقيت‌او در اين بازي استفاده کردم. اين نشان‌دهنده اين است که تيمي که مالکيت توپ را داشته باشد برنده نيست. استقلال روي اتحاد و يکدلي بازيکنانش به پيروزي رسيد.
وي درباره قضاوت مسعود مرادي عنوان کرد: مرادي قضاوت خوبي انجام داد. گل پرسپوليس صد درصد آفسايد بود و نوري يک گام جلوتر از مدافعان استقلال قرار داشت.
مظلومي تصريح کرد: حاضرم هم اکنون از استقلال بروم چون تا همين جا دينم را به اين تيم ادا کردم و اگر از اين تيم بروم خوشحال مي‌شوم. نمي‌خواهم درددل کنم اما سختي‌هاي زيادي در اين مدت کشيدم.
وي در خصوص آرش برهاني گفت: او بازيکن بزرگي است. با وجود اينکه موقعيت‌هايي را خراب کرد نشان داد شعور فوتبالي دارد. او در بازي‌هاي قبلي گل زده است. برهاني خودش هم نمي‌خواهد موقعيتش را از دست بدهد. من صبوري مي‌کنم تا آرش به برهاني آقاي گل تبديل شود.
اين مربي در خصوص عملکرد آندره لوييز اظهار داشت: او در آن قسمت که بازي مي‌کرد تنها بود، اما عملکرد خوبي داشت. برنامه ما کشيدن پرسپوليس به جلو بود. يک نيمه فرصت را به پرسپوليس داديم و به هدف‌مان هم رسيديم.
مظلومي با بيان اينکه فتح‌الله زاده پيش از بازي به او عنوان کرده بود که از باخت نگراني نداشته باشد، ادامه داد:‌من چسبيده به نيمکت استقلال نيستم. خدا کمک کرد به اينجا برسيم. هدف‌مان قهرماني است. روزي که تاريخ دربي قرعه‌کشي شد و فهميدم اين بازي در مهر ماه است خوشحال شدم. خاطره‌ مهر سال 1362 را زنده کرديم، در آن سال هم بازي را يک بر صفر برديم و از هواداران دو تيم هم ممنون هستم.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید