نمایش پست تنها
قدیمی 10-15-2010
imann imann آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 46

9 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ناراحتی حمید استیلی از باخت پرسپولیس

حميد استيلي پس از پيروزي تيمش مقابل پاس همدان در نشست مطبوعاتي گفت: امروز من با تيمي بازي کردم که مربي‌اش همانند برادرم بود و هنگامي که او را در نيمکت ديدم مانند اين بود که برادر خودم روي نيمکت رقيب نشسته بود.
وي ادامه داد: تيم ما بازي را خوب شروع کرد و خوشبختانه توانستيم با احتياجي که به اين 3 امتياز داشتيم آن را کسب کنيم. پاس نيز تيم خوبي است اما جاي کار دارد.
سرمربي تيم شاهين با اشاره به اينکه در بازي‌هاي قبل نتايج خوبي را کسب نکرده بود، گفت: در بازي‌هاي گذشته در عين ناباوري در صورتي که شايستگي داشتيم نمي‌توانستيم نتيجه کسب کنيم. تيم من از لحاظ بدني و تاکتيکي در شرايط خوبي است اما در 20 دقيقه پاياني بازي را به پاس واگذار کرديم و اين تيم توانست يک گل به ما بزند.
وي در خصوص اينکه بازيکنانش به وظايف خود به درستي عمل کرده‌اند، اظهار داشت: تمام خواسته‌هايي که از بازيکنانم داشتم به آنها رسيده‌ام. بازيکنان در زمين هر چه را مي‌خواستم پياده کردند، تيم ما نظم و انضباط تاکتيکي دارد به همين دليل توانستيم در بازي امروز پيروز ميدان باشيم.
استيلي در خصوص باخت پرسپوليس در دربي امروز گفت: ناراحت شدم پرسپوليس بازي را واگذار کرد اما خوشحالم که تيم شاهين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشت. به علت اينکه در گذشته در پرسپوليس بازي مي‌کردم دوست داشتم در دربي امروز پرسپوليس پيروز ميدان باشد.
سرمربي تيم شاهين بوشهر در مورد تيم استيل‌آذين نيز خاطرنشان کرد:‌ استيل‌آذين تيم خوبي است مهره‌هاي خوب و کادر فني خوبي دارد اما اکنون دچار بحران شده است و اميدوارم پيرواني بتواند در آينده اين تيم را متحول کند.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید