نمایش پست تنها
قدیمی 10-17-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جوادكاظميان: در تمام عمرم به اندازه اين 10 هفته سختي نكشيده بودم/ مي‌دانستم هفته‌هاي اول نتيجه نمي‌گيريم

راستش من در اول فصل پيش‌بيني مي‌كردم كه نتايج خوبي نگيريم اما فكر نمي‌كردم اين افت تا هفته‌هاي هشتم و نهم طول بكشد

سايت گل ـ جواد كاظميان در دومين هفته متوالي براي تيمش گل زد و پاس گل داد. او روز خوب سپاهان مقابل پيكان را با شادي دسته جمعي با هم تيمي‌ها به پايان رساند تا احتمالا روزهاي تلخش در اصفهان به پايان رسيده باشد. جواد كه اميدوار و سرزنده صحبت مي‌كند، اميدوار است اين فرم را ادامه بدهد تا جايي كه دوباره همه يادشان بيايد او يكي از ستارگان بزرگ فوتبال ايران بود ... همين چند سال پيش.

*آقاي كاظميان گل زدي و پاس گل دادي و پنالتي گرفتي؟
نه. پنالتي نگرفتم اما بقيه كارها را انجام دادم.

*كساني كه بازي را ديده بودند، مي‌گفتند خيلي خوب بازي كردي.
تقريبا. اكثر حركات تهاجمي سپاهان از طرف من انجام مي‌شد و من خيلي خوشحالم كه دوباره پايم به گل باز شده.

*اما روزهاي سختي داشتي.
بله، راستش در طول اين 10 سال فوتبال هيچ وقت اينقدر سختي نكشيده بودم. همه از من توقع داشتند بدون اينكه در نظر بگيرند من براي جا افتادن در فوتبال ايران احتياج به زمان دارم.

*امير قلعه‌نويي هم خيلي هوايت را نداشت.
توقع آقاي قلعه‌نويي از من بالا بود. من مي‌دانستم كه بالاخره به فرم خوبم مي‌رسم و حالا كه كل تيم بحران را پشت سر گذاشته، من هم شرايط خوبي دارم.

*به نظرت نتايج خوب سپاهان ادامه خواهد داشت؟
راستش من در اول فصل پيش‌بيني مي‌كردم كه نتايج خوبي نگيريم اما فكر نمي‌كردم اين افت تا هفته‌هاي هشتم و نهم طول بكشد. با اين حال ما تازه راه افتاديم. به نظر من اگر دو بازي آينده ما مقابل مس و تراكتور با پيروزي به پايان برسد، ديگر نمي‌شود جلوي ما را گرفت.

*باخت پرسپوليس را ديدي؟
ما با كمي تأخير بازي داشتيم و من اين مسابقه را نديدم. اما به نظر من هواداران پرسپوليس نبايد ناراحت باشند. بالاخره پارسال آنها در دقايق آخر بردند و امسال باختند. فوتبال همين است. پرسپوليس تيم بزرگي است و حتما شرايط بهتري پيدا خواهد كرد.