گوارديولا:به اينيستا تبريك مي گويم
سرمربي بارسلونا از پيروزي ارزشمند تيمش در ديدار حساس مقابل والنسيا ابراز رضايت کرد.
تيم فوتبال بارسلونا در هفتهي هفتم رقابتهاي لاليگا در ورزشگاه نوکمپ ميزبان والنسيا بود و در حالي که نيمهي نخست را با شکست راهي رختکن شده بود، در نيمهي دوم با هنرنمايي اينيستا و ضربهي سر پويول، شکست را با پيروزي عوض کرد.
پپ گوارديولا عنوان کرد: در نيمهي اول بازي را در اختيار نداشتيم و کند بوديم. در نيمهي دوم بهتر شديم. به دليل انعطاف پذيري بالاي بازيکنان توانستيم متفاوت با نيمهي اول ظاهر شويم و به پيروزي برسيم.
گوارديولا در ادامه افزود: يک تيم خوب با يک مربي خوب را شکست داديم و من از اين مساله خيلي خوشحالم. از تلاش بازيکنانم تشکر مي کنم. اينيستا تاکنون 12 يا 13 بازي پياپي به ميدان رفته و جا دارد به او تبريک بگويم. آندرس علاوه بر کيفيت بالا و توانايي که همه به آن اعتقاد دارند مي تواند در پستهاي مختلفي به ميدان برود.
سرمربي آبي و اناريها هچنين گفت: اين بازي براي همهي ما درس بزرگي بود. تيم وقتي مي بازد و مربي مي گويد باختيم چون خسته بوديم، کار درستي نکرده است. اين يک مساله رواني است.
گوارديولا در پايان درباره آسيب ديدگي ژاوي گفت: فکر نمي کنم او ديگر بتواند اين هفته بازي کند، البته هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد صبر کنيم تا نتيجهي آزمونهاي پزشکي مشخص شود، اما به احتمال زياد در ليگ قهرمانان اروپا بازي نخواهد کرد.
__________________
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
|