افشين پيرواني سرمربي استيل آذين ميشود
پس از جلسهي امروز باشگاه استيل آذين افشين پيرواني به عنوان سرمربي اين تيم معرفي خواهد شد.
امير مهريزي در رابطه با وضعيت سرمربي استيل آذين اظهار کرد: امروز جلسهاي را برگزار ميکنيم و پس از آن اعلام ميکنيم که سرمربي تيم چه کسي خواهد بود.
مهريزي در پاسخ به اين سوال که آيا به طور کامل با تومباکوويچ قطع همکاري شده است، گفت: من شنيدهام که او شنبه شب ايران را ترک کرده است. اگر اين طور باشد، پيرواني سرمربي تيم ما خواهد بود.
مديرعامل استيل آذين در رابطه با اين که پس نتيجه جلسه امروز از هماکنون معلوم است و پيرواني سرمربي استيل آذين ميشود، ابراز داشت: خير. ما بايد مطمئن شويم که تومباکوويچ از ايران رفته است و در آن صورت پيرواني را به طور رسمي به عنوان سرمربي تيم، اعلام ميکنيم. ضمن اين که در حال حاضر هيچ گزينهي ديگري را براي سرمربيگري مد نظر نداريم.
امير مهريزي در ادامه در مورد صحبتهاي برخي از بازيکنان استيل آذين که گفته بودند اگر کريمي و مهدوي کيا به تيم بازگردند، وضعيت استيل آذين بهتر ميشود گفت: به هر حال هميشه ستارهها در يک تيم تعيين کننده هستند. شايد در تيم ما کريمي و مهدوي کيا با بقيه بازيکنان کمي فرق داشته باشند اما به هر صورت وجود يک رهبر براي تيم لازم است.
مديرعامل استيل آذين در پاسخ به اين پرسش که آيا قبول داريد که در فصل نقل و انتقالات دفاعهاي خوبي براي استيل آذين جذب نشدهاند، گفت: صددرصد اين مساله را قبول دارم. ما در يک سري پستها ضعف داشتهايم که اگر در فصل نقل و انتقالات يکي دو بازيکن را در اين پستها ميگرفتند، وضعيت ما بسيار بهتر از اين ميشد اما سعي ميکنيم براي نيمفصل چند بازيکن خوب را براي جبران ضعفهاي اين پستها به تيم خود اضافه کنيم.