مبعلي: از تعويض شدن خيلي بدم ميآيد/ دوست داشتم كنار مجتبي جباري بازي كنم
من تعويض شدن خيلي بدم ميآيد و در اين سالها هم كه در فولاد، الشباب و تيمهاي ديگر بازي كردم خيلي كم پيش آمد كه تعويض شوم

سايت گل ـ ايمان مبعلي هافبك جنوبي استقلال براي اولينبار بازي كردن در ديدار سنتي فوتبال ايران را تجربه كرد. او البته در نيمه دوم مسابقه تعويض شد و فرصت اين را نداشت كه 90 دقيقه در تركيب استقلال باشد. ايمان در مورد پيروزي تيمش در دربي و مسائل مختلف ديگر گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل انجام داد.
*نظرت در مورد دربي چيست؟
اين اولين تجربه من بود. قبل از بازي از بچهها در مورد دربي حرفهاي مختلفي شنيدم و يك سري اطلاعات داشتم ولي تجربه كردن اين بازي چيز ديگري است. خوشحالم اولين حضورم در دربي با شكست همراه نبود و ما حرفهاي بوديم و توانستيم دروازه را بسته نگه داشته و سه امتياز را بگيريم. خيلي مهم بود كه گل نخوريم و در دقايق آخر روي پاس ديدني جباري و ضربه فوقالعاده مجيدي به گل رسيديم.
*از عملكرد خودت راضي هستي؟
خوب بازي كردم و دوست داشتم نود دقيقه در تركيب باشم.
*از تعويض ناراحت شدي؟
من دوست داشتم كنار مجتبي جباري بازي كنم چون در اين فصل خيلي كم در كنار او بازي كردهام. با اين حال به تصميم سرمربي احترام ميگذارم.
*مثل اينكه از تعويض خوشت نميآيد؟
دقيقا همينطور است. من تعويض شدن خيلي بدم ميآيد و در اين سالها هم كه در فولاد، الشباب و تيمهاي ديگر بازي كردم خيلي كم پيش آمد كه تعويض شوم.
*فكر نميكني اين تفكر چندان حرفهاي نيست؟
اتفاقاً تعويض شدن به من كمك ميكند چون فكر ميكنم كه بايد خيلي خوب كار كنم تا ديگر مربي نتواند من را تعويض كند.
*در مورد گل سالم پرسپوليس كه مردود اعلام شد چه نظري داري؟
اشتباهات داوري هميشه وجود دارد و اگر آن گل قبول ميشد صددرصد جريان بازي عوض مي شد ولي اصلا قابل پيشبيني نيست كه شكل بازي چگونه پيش ميرفت. شايد پرسپوليس دوباره گل ميزد و شايد ما اين گل خورده را جبران ميكرديم و به پيروزي ميرسيديم.
*به فكر گلزني بودي؟
بله، ولي متأسفانه موقعيت خوبي نداشتم.
*به نظر تو بهترين بازيكن استقلال و پرسپوليس چه كساني بودند؟
در تيم ما همه خوب كار كردند خصوصا مدافعان و نميتوانم اسم از فرد خاصي ببرم. در پرسپوليس هم محمد نوري خوب بود.
*مثل اينكه قبل از بازي به سمت علي دايي هم رفتي؟
بله، به هر حال او در يك مقطع مربي من بود و به سمتش رفتم.