نمایش پست تنها
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

واعظي آشتياني: ارزش ندارد جواب حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده را بدهم

الان فرصت مناسبي براي حرف زدن نيست و نمي‌خواهم به يک سري مصاحبه‌هاي تکراري و بي‌مفهوم جواب بدهم. من در مورد اين موضوع و همچنين استقلال هيچ صحبتي ندارم ولي اگر بحث ديگري داريد پاسخگو هستم

علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل استقلال باز هم در مصاحبه‌هاي چند روز اخير خود عليه اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل سابق استقلال جبهه گرفته است. فتح‌الله‌زاده باز هم حرف‌هاي قديمي خود را زده و محور اصلي صحبت‌هاي او در مورد بدهي باشگاه استقلال است که به قول خودش واعظي آشتياني 3 ميليارد 100 ميليون تومان روي دست باشگاه بدهي گذاشته است. فتح‌الله‌زاده همچنين تأکيد کرده که آشتياني 6 ميليارد تومان از سازمان تربيت بدني پول گرفته است.
در گذشته معمولا مصاحبه‌هاي فتح‌الله‌زاده با جواب آشتياني همراه بود ولي حالا مديرعامل سابق استقلال قصد ندارد پاسخ حرف‌هاي سرپرست موقت اين باشگاه را بدهد. واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال که آيا قصد نداريد در مورد مصاحبه‌هاي اخير فتح‌الله‌زاده صحبت کنيد گفت:«اصلا ارزشي ندارد پاسخ حرف‌هاي او را بدهم و صحبت کردن در مورد اين مسائل که برايم بي‌معني و نامفهوم است درست نيست. الان فرصت مناسبي براي حرف زدن نيست و نمي‌خواهم به يک سري مصاحبه‌هاي تکراري و بي‌مفهوم جواب بدهم. من در مورد اين موضوع و همچنين استقلال هيچ صحبتي ندارم ولي اگر بحث ديگري داريد پاسخگو هستم.»
واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال که آيا شما عضو هيئت مديره استيل آذين هستيد؟ تأکيد مي‌کند:«من هيچ پستي در اين باشگاه ندارم و فقط مشاور هستم. اگر مشورت بخواهند در خدمت خواهم بود.» آشتياني پاسخ به اين سوال که آيا در مورد وضعيت بحراني استيل آذين و انتخاب سرمربي جديد با شما مشورت کرده‌اند؟ مي‌گويد:«تا الان که صحبتي نبوده و من هم در جلسه هيئت مديره شرکت نکرده‌ام. با اين حال اگر کمک فکري بخواهند دريغ نخواهم کرد.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید