نمایش پست تنها
  #980  
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Feb 2008
محل سکونت: تبريز
نوشته ها: 483
سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تيم فوتبال بانوان ايران حق تمرين در زمين چمن اصلي را ندارد


تيم فوتبال زير 19 ساله‌هاي بانوان ايران عصر امروز در زمين اصلي مالزي نمي‌تواند تمرين کند و فقط بايد به نرم دويدن اکتفا کند.

تيم فوتبال بانوان زير 19 سال که براي شرکت در مسابقات مقدماتي قهرماني آسيا در مرحله دوم در مالزي به سر مي برد امروز عصر در ورزشگاه اصلي حاضر مي شود اما به دليل قوانين مسئولان برگزار کننده اين بازي ها حق تمرين در چمن را ندارد و فقط مي تواند به نرم دويدن در اين زمين اکتفا کند.
حتي به بازيکنان اجازه هم داده نمي شود با استوک وارد چمن شوند.
* اولين بازي ايران در اين مرحله روز پنجشنبه هفته جاري ساعت 18:30 به وقت محلي مقابل ازبکستان است.
شاگردان مهناز اميرشقاقي براي آماده سازي خود امروز صبح با وجود هواي شرجي مالزي تمرين صبح خود را برگزار کرده اند.
* تنها مصدوم اردوي بانوان مريم يکتايي دروازه بان ايران است که با کشيدگي کشاله ران روبرو است اما دکتر حسين زاده در حال آماده کردن او براي بازي اول است.
* فردا منيجر ميتينگ مسئولان دو تيم با حضور نمايندگان AFC براي تعيين رنگ لباس ها و هماهنگي هاي ديگر برگزار مي شود.
* امروز عصر نيز علي کفاشيان که براي شرکت در کميته امتياز دهي به مالزي سفر کرده در اردوي تيم بانوان حاضر مي شود و با کادرفني تيم جلسه اي خواهد داشت.

__________________
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار.
اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید