اظهار نظر مربيان تيم هاي مطرح اروپا در مورد خريد روني
'وين روني' بازيکن 24 ساله باشگاه منچستريونايتد بعد از اينکه اعلام کرد ديگر نمي خواهد در اين تيم بماند، به صدر اخبار رسانه هاي ورزشي انگليس تبديل شده است.
اين در حاليست که فقط 18 ماه تا پايان مدت قرارداد او با منچستريونايتد باقي مانده است.
ظاهرا روني در جدايي از منچستريونايتد به قدري مصمم است که ''الکس فرگوسن'' سرمربي شياطين سرخ هم در کنفرانس خبري قبل از بازي با بورسااسپور در ليگ قهرمانان اروپا، اين خبر را تأييد کرد.
پس از افشاي تصميم روني براي ترک اولدترافورد تيم هاي مختلفي از جمله رئال مادريد تلاش خود را براي جذب وي شروع کرده اند.
در همين راستا مربيان برخي از تيم هاي مطرح اروپا در پاسخ به سؤالي در مورد اينکه آيا تمايلي به خريد روني دارند يا خير، واکنش هاي جالبي داشته اند که در زير مي آيد:
** ''کارلو آنجلوتي'' سرمربي چلسي: شايد مجبور باشم در آينده بارها به اين سؤال پاسخ بدهم پس بگذاريد همه چيز را همين الآن روشن کنم. من دوست ندارم مربيان ديگر در مورد بازيکنانم صحبت کنند و در عين حال احترام زيادي براي منچستريونايتد و الکس فرگوسن سرمربي آنها قائل هستم. به همين دليل در مورد وضعيت روني صحبتي نخواهم کرد.
** ''خوزه مورينيو'' سرمربي رئال مادريد: روني متعلق به منچستريونايتد واولدترافورد است. اما اگر منچستريونايتد در نهايت تصميم گرفت که او از اين تيم برود، حتما با من تماس بگيريد. من او و فرگوسن را دوست دارم. به نظرم بهترين چيز براي روني ماندن در اولدترافورد است و همين کار را هم خواهد کرد.
** ''آرسن ونگر'' سرمربي آرسنال: آيا فصل نقل و انتقالات شروع شده؟ ما در حال حاضر در فصل نقل و انتقالات نيستيم و قصد خريد هيچ بازيکني را نداريم. ماجراي روني داستاني شده که از خواندن آن در روزنامه ها خوشم مي آيد اما نمي خواهم هيچ دخالتي داشته باشم. اين يعني ما بازيکن جديدي نمي خريم و به اندازه کافي مهاجم داريم.
** ''هري ردنپ'' سرمربي تاتنهام: مي خواهم با رييس باشگاه در مورد امکان خريد روني صحبت کنم اما شک دارم چنين اتفاقي بيفتد. گاهي چنين چيزهايي پيش مي آيد. فوتبال متعلق به مردم است و آنها حق دارند که از ماجراهاي حاشيه اي هم با خبر شوند.
منبع : سايت www.football3.ir/
89/7/29