نمایش پست تنها
قدیمی 10-23-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نعيم سعداوي: تلاش مي‌كنيم مثل سال گذشته سايپا را در زمين خودش شكست دهيم

نعيم سعداوي قبل از ديدار تيم فولاد خوزستان مقابل سايپا کرج گفت: نتيجه در فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. البته سعي مي‌کنيم که بازي خوبي از خود به نمايش بگذاريم و مثل سال گذشته اين تيم را در زمين خود شکست دهيم و در رده‌هاي بالاي جدول قرار بگيريم.

مربي تيم فوتبال فولادخوزستان اظهار کرد: بازيکنان تيم از لحاظ ذهني در شرايط خوبي به سر مي‌برند و مي‌دانند که تيم سايپا خوب فوتبال بازي مي‌کند و توانسته است نتايج خوبي به دست آورد.

وي افزود: سايپا تيمي جوان و دونده است و از يک مربي با تجربه و کارکشته بهره‌مند است و اين باعث مي‌شود که ما خيلي هوشيار و با درايت بازي کنيم.

مربي تيم فوتبال فولاد خوزستان افزود: مطمئنا براي هر بازي برنامه‌ خاصي ارايه مي‌دهيم زيرا هر بازي با توجه به تفکر و تاکتيکي که تيم حريف اتخاذ مي‌کند شرايط خاص خودش را دارد و ما هم با در نظر گرفتن شرايط تيم حريف و داشته‌هاي خود برنامه خاصي لحاظ مي‌کنيم.

وي به بازيکنان مصدوم تيم اشاره کرد و گفت: اگر رضا معقولي، سعيد رمضاني و ايوب والي که جزو بازيکنان اصلي تيم هستند را در اختيار داشته باشيم قطعا نتايج بهتري خواهيم گرفت.

سعداوي درمورد شرايط "جلال کاملي‌مفرد" عنوان‌کرد: اميدوارم که اين بازيکن هر چه سريع‌تر به آمادگي کامل برسد و بتوانيم از وي به طور کامل استفاده کنيم چرا که جزء مهره‌هاي موثر تيم است.

وي درمورد صحبت‌هايي مبني بر پيوستن "عماد رضا" به تيم فولاد خوزستان گفت: من هيچ اطلاعي از اين موضوع ندارم و فکر نمي‌کنم جلالي هم از اين موضوع خبر داشته باشد.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/1

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید