منتظري: اراده بازيكنان استقلال بر قهرماني در ليگ برتر است
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در اراده بازيکنان قهرماني وجود دارد و اجازه نميدهيم تيمي هدفمان را خراب کند.
پژمان منتظري درباره صعود به مرحله يک هشتم نيمه نهايي جام حذفي و وضعيت کلي تيمش صحبتهايي را انجام داد. در زير متن اين مصاحبه را ميخوانيد:
* به نظر ميرسد که استقلال به دوران اوج نزديک شده است.
يکي از دلايلي که خوب کار ميکنيم، اين است که بيشتر بازيکنانمان را در سه هفته اخير در اختيار داريم. در هفتههاي ابتدايي به خاطر نبود تعدادي از بازيکانم، سختي کشيديم؛ اما از بازي پرسپوليس، بيشتر مهرههايمان در اختيار کادر فني قرار گرفتند. مقابل پرسپوليس و پاس توانستيم نشان دهيم چه تيم خوبي داريم. با وجودي که آرش برهاني و فرهاد مجيدي در تيم حضور نداشتند؛ اما درخشش بازيکنانمان موجب شد با يک پيروزي پرگل از زمين خارج شويم.
* درباره گل به خودي که وارد دروازه استقلال شد، صحبت کن.
هنگامي که روي ضربات کرنر، از تير اول توپها با سر سابيده ميشود، دفع آن براي مدافع بسيار سخت است. چنين اتفاقي افتاد و اگر آمادگي داشتم، ميتوانستم توپ را دفع کنم؛ اما يک لحظه به پايم خورد و وارد دروازه شد. در آن لحظات حس بدي داشتم و حتي نميتوانم به آن حس تلخ فکر کنم؛ اما خوشحالم آن گل به خودي را با يک گل به پاس جبران کردم.
* ظاهرا استقلال در جام حذفي نيز مدعي است.
توانايي اين را داريم که در سه جام بازي کنيم. در حذفي با 4 مسابقه ميتوان قهرمان شد و به آسيا راه پيدا کرد. در بازي مقابل پاس، حريف را جدي تلقي کرديم و خوشبختانه با حذف اين تيم، به مصاف شاهين بوشهر ميرويم. مطمئنم اگر تيم ما خوب فوتبال بازي کند، حريفي جلودار استقلال نخواهد بود.
* استقلال در صورتي که بتواند در آسيا حضور پيدا کند، ميتواند مدعي باشد؟
در تيم ما بازيکناني وجود دارند که در هر تيمي نميتوان آنها را پيدا کرد. ميتوان گفت جنس ما جور است. بازيکناني که در خط هافبک ما بازي ميکنند؛ فوتبال را خوب ميفهمند. در پستهاي ديگر بازيکناني با تجربه ملي داريم که ميتوانيم در ليگ قهرمانان آسيا حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشيم.
* فکر ميکني در ليگ چه حريفاني ميتوانند قهرماني استقلال را به خطر بيندازند؟
به اعتقاد من ذوب آهن، سپاهان و پرسپوليس حريفان سخت ما هستند؛ اما مطمئن باشيد در اراده بازيکنان استقلال قهرماني وجود دارد. به همين سادگيها اجازه نميدهيم تيمي هدفمان را خراب کند.
* به نظر ميرسد با حضور در جمع مدافعان وسط و پست تخصصي، انگيزههاي زيادي داري؟
خدا را شکر که چند سال در تيم ملي حضور داشتم؛ ولي سال گذشته و اوايل امسال به دفاع راست رفتم. با تشخيص مربيان مجددا به مدافعان وسط اضافه شدم. اميدوارم با شرايط خوبي که دارم، دوباره به تيم ملي برسم.
* واقعا دوست داري در جناح راست بازي کني يا در جمع مدافعان وسط؟
هر وقت بين مدافعان وسط بازي ميکنم، شرايطم ايدهآل است. سال گذشته در دفاع راست بازي کردم؛ ولي خوشحالم که مجددا ميتوانم در دفاع وسط براي استقلال بدرخشم. سالها در اين پست بازي کرده و انگيزهام براي تثبيت موقعيتم بسيار زياد است.
* ديدار برابر تراکتور را چطور مي بيني؟
همه مي دانند بازي در تبريز کار سختي است. مقابل آن همه تماشاگر بايد تمرکز زيادي داشته باشيم؛ اما هدف تمامي بازيکنان کسب 3 امتياز اين مسابقه است. مطمئن باشيد در تبريز دست و پا بسته نيستيم.
منبع : سايت www.football3.ir/
89/8/1