فشنگچي: پيروزي بر ذوبآهن از لحاظ حيثيتي برايمان مهم است
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اتفاقات اخير در تيم، پيروزي برابر ذوب آهن از لحاظ حيثيتي برايمان مهم است.
اميرحسين فشنگچي اظهار داشت: وضعيت خودم در بهترين شرايط ممکن است. نياز به شوک روحي داشتيم که در بازي مقابل نفت محمودآباد به تيم وارد شد. با يک برد پر گل، وارد فاز جديدي از موفقيتهايمان شديم.
وي افزود: شرايط خودم و تيم خوب است. بازي سختي را در هفته جاري مقابل ذوب آهن داريم. اين تيم نشان داده که تيم خوب و فرصت طلبي است؛ اما بايد اين ديدار را ببريم. از نظر حيثيتي براي ما بسيار مهم است. به همين دليل، قطعا انگيزه دو برابر داريم.
وي عنوان کرد: اميدوارم در بازي مقابل ذوبآهن، هواداران با ما آشتي کنند. 6 ديدار بد را پشت سر گذاشتيم و جواب محبت هواداران را نداديم؛ اما در اين مسابقه براي برد به ميدان ميرويم تا همه چيز تغيير کند.
فشنگچي در جواب سؤالي که چرا هنوز بازيهاي فصل گذشته خودش را در صبا براي پرسپوليس انجام نداده است، گفت: قبل از اينکه به پرسپوليس بيايم، فکر ميکردم شرايطم خيلي راحت است تا خودم را در تيم ثابت کنم؛ ولي ميدانم که شرايط پرسپوليس با خيلي از جاهاي ديگر فرق دارد. تا وقتي در استقلال و پرسپوليس بازي نکني، نميفهمي چقدر شرايط خاصي دارند. سعي ميکنم هرچه زودتر به شرايط ايده آل برگردم و هر روز بهتر از گذشته شوم.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس درباره دريافت گل در چند بازي اخير در دقايق 90، تاکيد کرد: اين موضوع يک بدشانسي است. در بازي مقابل نفت محمودآباد، همه ديديد چه اتفاقي افتاد. بازيکن ما مصدوم شد. حريف نبايد توپ را به سمت دروازه ما ميبرد که اين کار را کرد. آنها دوست داشتن از هر طريقي که شده به پرسپوليس گل بزنند و به هدف خودشان رسيدند.
وي افزود: اميدوارم ديگر شاهد اينگونه صحنهها در فوتبال نباشيم. ما هم سعي ميکنيم آنقدر در دقايق پاياني استوار باشيم که حريفان در انتهاي بازي، دروازه ما را ساده باز نکند.
منبع : سايت www.football3.ir/
89/8/1