نمایش پست تنها
قدیمی 10-24-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استيلي: ديدار با استيل آذين حساسيتي برايم ندارد

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: حساسيتي براي ديدار با استيل آذين ندارم و فقط به پيروزي فکر مي‌کنم.

حميد استيلي در مورد ديدار برابر استيل آذين که تيم فصل گذشته او بود، گفت: اين ديدار حساسيتي برايم ندارم و فقط در اين مسابقه به کسب سه امتياز فکر مي‌کنم. نياز مبرمي به برد داريم تا خودمان را در جدول بالا بکشيم. حضور در رده پانزدهم، شايسته شاهين نيست. تيم ما فوتبال خوبي ارايه مي‌کند؛ اما از نظر نتيجه گيري راضي نيستم.
وي ادامه داد: بازي‌هاي خوبي انجام داده‌ايم. در برخي ديدارها به دليل بدشانسي نتوانستيم نتيجه بگيريم؛ اما با برد خارج از خانه که هفته گذشته برابر پاس به دست آورديم و تمرينات خوبي که انجام داديم، از نظر بدني، تاکتيکي و روحي آماده رويارويي با استيل هستيم.

سرمربي فصل گذشته استيل آذين در مورد احتمال منحل شدن اين باشگاه، گفت: در جريان اين مسئله نيستم. فقط به استيل آذيني که روز دوشنبه برابر ما بازي دارد، فکر مي‌کنم. اين تيم بازيکنان بزرگي دارد. مربي و مديران خوبي هم دارد. مسابقه با تيمي که در دو ديدار گذشته شکست خورده، کار بسيار سختي است.
وي ادامه داد: استيل آذين با سرمايه بخش خصوصي وارد فوتبال شده است. اميدوارم در کارش موفق شود. در ديدار روز دوشنبه محکوم به برد هستيم و تلاشمان را مي‌کنيم در کنار ارايه فوتبالي خوب، سه امتياز را هم بگيريم. از حمايت هواداران خونگرم و مشتاق خود نيز برخورداريم؛ تماشاگراني که از دقيقه يک تا 90 شاهين را تشويق خواهند کرد.

مربي اسبق پرسپوليس در مورد شايعه پيشنهادهايي که از استيل آذين و پرسپوليس داشته، عنوان کرد: همواره به تعهداتم با يک باشگاه پايبندم؛ مگر اينکه با من قطع همکاري کند. فصل گذشته نيز که سرمربي استيل آذين بودم، پيشنهاد‌هايي داشتم؛ اما به کارم ادامه دادم.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید