نمایش پست تنها
قدیمی 10-24-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ونگر: وين روني با راه انداختن هياهو، ضمانت گرفت

به باور سرمربي فرانسوي آرسنال، مهاجم منچستر با هياهويي که راه انداخت، در عمل از مسئولان ضمانت‌هاي لازم را گرفته است.

پس از عقد قرارداد جديد وين روني با من‌يونايتد، آرسن ونگر نسبت به اين رويداد واکنش نشان داد. وي گفت: آنچه مسلم است، اينکه بازيکن تيم رقيب با مخالفت‌هايي که هفته گذشته کرد و بعد مذاکرات پنهاني که انجام داد، ضمانت‌هايي که خواهانش بود را گرفت. هرکس مي‌تواند از اين قضيه برداشت خودش را بکند؛ اما واقعيت همين است که گفتم.
اين مربي فرانسوي افزود: از ابتدا تا پايان اين موضوع، برايم حکم يک داستان ساده و معمولي را داشت. وقتي اين موضوع را در تيتر روزنامه‌ها ديدم، مي‌دانستم موضوع چيست و صفحه را ورق مي‌زدم.
مربي 14 سال گذشته لندني‌ها عنوان کرد: مشخص است به اينگونه موضوعات که براي وين روني و باشگاهش اتفاق افتاده، ‌توجهي نداشتم. از اين دست خبرها، همه ساله، همه ماهه و همه هفته براي خيلي از تيم‌ها پيش مي‌آيد که جنبه تکرار پيدا کرده است. ‌اين داستان هم از دسته موضوعات قديمي است که معمولا در همه تيم‌ها به چشم مي‌خورد. هيچ چيز تازه‌اي را در اين بين مشاهده نکردم.
روني 24 ساله که چند فصل است براي شياطين‌سرخ توپ مي‌زند، پس از يک هفته هياهو و اعلام مخالفت با ماندن، روز جمعه در اقدامي عجيب، قراردادش را که تا سال 2012 بود تا سال 2015 تمديد کرد.
اين اتفاق در حالي روي داد که همگان تصور مي‌کردند وي در پايان فصل اقدام به ترک تيم تحت رهبري فرگوسن مي‌کند؛ اما در نهايت موضع و تصميم خود را تغيير داد.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید