نمایش پست تنها
  #9  
قدیمی 10-24-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Feb 2008
محل سکونت: تبريز
نوشته ها: 483
سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ونگر: آرسنال هم مي‌تواند حقوق 200 هزار پوندي به بازيكنان بپردازد


سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: در صورتي که وضعيت مالي ما متعادل شود، مي‌توانيم بازيکنان گران‌قيمت با حقوق هفته‌اي 200 هزار پوند را استخدام کنيم.

‌آرسن ونگر اظهار داشت: به باور من پرداخت حقوق هفته‌اي 200 هزار پوند در تيم ما امکان‌پذير است. البته اين موضوع بستگي به شرايط بازار نقل و انتقالات و همچنين تيمي که بازيکن از آن مي‌گيريم دارد. در کنار اين بايد حساب‌هاي مالي‌مان نيز شرايط متعادلي داشته باشند. آن وقت ما هم مي‌توانيم از اينگونه ارقام به عنوان دستمزد پرداخت کنيم.
وي اين صحبت‌ها را در اظهارنظري در مورد پرداخت‌هاي سنگين به بازيکنان در ليگ برتر عنوان کرد.
در تابستان سال جاري منچسترسيتي از ليگ برتر اولين تيمي شد که چنين سطح دستمزدي را حاضر است بابت ستاره‌اي همچون يحيي توره پرداخت کند. برپايه قراردادي که او بست، هافبک 24 ميليون پوندي،‌ قادر است 221 هزار پوند دستمزد خالص دريافت کند.
اين در حالي است که مناسبات مالي حاکم بر تيم لندني اجازه نداده مربي فرانسوي 14 سال گذشته آرسنال بازيکناني با سطح دستمزد بالا استخدام کند.
ونگر ادامه داد:‌ نمي‌توانم بگويم چه زماني اين امکان براي ما فراهم مي‌شود.فقط آن را منوط به زماني مي‌دانم که از لحاظ مالي در بهترين شرايط ممکن باشيم.


منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2

__________________
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار.
اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید