نمایش پست تنها
قدیمی 10-25-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پيروزي مقابل استقلال دور از دسترس نيست

سرپرست تيم فوتبال راه‌آهن گفت: با نتايجي که در هفته‌هاي اخير کسب کرده‌ايم پيروزي مقابل استقلال دور از دسترس نيست.

علي نيکجو در مورد بازي روز گذشته مقابل پاس همدان و پيروزي 2 بر يک مقابل اين تيم عنوان کرد: در شايستگي‌هاي اصغر مدير‌روستا شکي نيست اما تيم راه‌آهن در ديدار مقابل پاس مستحق کسب پيروزي با گل‌هاي بيشتري بود. در نيمه اول و دوم موقعيت‌هاي خوبي براي گلزني داشتيم و من فکر مي‌کنم بازيکنان ما با درايت تارتار و نتايج کسب شده در هفته‌هاي اخير به خودباوري دست يافته و حالا بدون استرس و با اعتماد‌به‌نفس بالا در ميادين ظاهر مي‌شوند.
نيکجو درباره علل صعود چشمگير راه‌آهن در جدول رده‌بندي گفت: تارتار با تغيير سيستم و کارهاي روحي-رواني و باهوش بالاي خود تيم را از انتهاي جدول رده‌بندي خارج کرده و نشان داده که حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد. بازيکنان راه‌آهن نيز پس از برد مقابل ملوان و تساوي خارج‌ از خانه مقابل ذوب‌آهن به خودباوري بالايي رسيده‌‌اند و توانسته‌‌اند با سه برد متوالي مقابل فولاد، شهرداري تبريز و پاس شايستگي‌‌هاي خود را به اثبات برسانند.
سرپرست راه آهن تصريح کرد: وقتي در 5 بازي 13 امتياز کسب مي‌کنيم توان پيروزي مقابل استقلال را هم داريم و من اميدوارم با تلاش مضاعف مربيان و بازيکنان تيم، شاهد تدوام موفقيت‌هاي تيم راه‌آهن در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر باشيم.

نيکجو در پايان گفت: تنها مسئله‌اي که نگران آن هستيم حل‌وفصل مشکلات مالي است که با حمايت‌هاي مديريت محترم شرکت راه‌آهن و تلاش مديرعامل و اعضاي هيات مديره باشگاه، اين مشکل نيز به زودي مرتفع خواهد شد.
گفتنی است که ديدار تيم هاي راه آهن و استقلال از هفته دوازدهم جمعه هفته جاري برگزار مي شود.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید