هافبك تيم استقلال: عليزاده عذرخواهي كرد
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: 'علي عليزاده' بازيکن تيم تراکتورسازي به خاطر اقدامش در بازي روز يکشنبه از من عذرخواهي کرد.
'' فرزاد آشوبي '' با تاکيد بر اين که من با ''علي عليزاده '' درگير نشده ام، يادآور شد: درگيري ما زياد جدي نبود و نمي خواهم در اين مورد زياد صحبت کنم چرا که عليزاده در حين بازي از من عذرخواهي کرد و به اين مسئله خاتمه داد.
وي افزود : در بازي استقلال با تراکتورسازي هر دو تيم براي پيروزي به ميدان آمده بودندو چنان چه بازي هجومي را از دو طرف شاهد بوديم البته تراکتورسازي در نيمه دوم فشار بيشتري براي جبران نتيجه به ما وارد کرد و عملکرد بهتري داشت.
هافبک تيم استقلال با اعلام رضايت از نتيجه به دست آمده ، تاکيد کرد: بازيکنان استقلال با تمام قدرت در ديدار برابر تراکتورسازي حاضر شدند و تصور مي کنم کسب يک امتياز از بازي دشوار روز گذشته برابر خيل هواداران حريف نيز رضايت بخش باشد.
آشوبي همچنين اخراجش از مسابقه توسط داور را سخت گيرانه دانست و افزود: به نظرمن '' محسن ترکي ''در نشان دادن کارت زرد دوم سخت گيرانه عمل کرد زيرا من پيش از آن يک اخطار داشتم و علاوه بر آن خطاي انجام شده، ساده بود. با وجود اين تصميم داور کاملا محترم است و اعتراضي به آن ندارم.
وي در ادامه در مورد روند فعلي تيم استقلال گفت: استقلال هفته به هفته بهتر و فاصله ما با صدر جدول کمتر مي شود. رسيدن به صدر جدول و حفظ آن کار ساده اي نيست اما تمام هدف ما در بازي هاي آينده کسب اين عنوان است.
آشوبي خاطرنشان کرد: بازيکنان استقلال تا چند هفته هماهنگي لازم را نداشتند که خوشبختانه اين مسئله به تدريج برطرف شده است. درک متقابل بازيکنان استقلال از نحوه بازي يکديگر کامل و همين امر باعث بهبود کيفيت کارمان شده است.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3