مانچيني: بازيكنم اخراج نميشد، آرسنال را شكست ميداديم
به باور سرمربي منچسترسيتي اخراج يکي از بازيکنان سبب شد شيرازه اين تيم مقابل آرسنال از هم پاشيده شود.
روبرتو مانچيني اظهار داشت: بازي کردن با تيمي مثل آرسنال در شرايط 11 به 11 سخت است چه برسد به اين که تيم شما از دقيقه 5 نيز يک يار کمتر داشته باشد. تحت اين شرايط اوضاع بسيار ناگوارتر ميشود. همان چيزي که در بازي ما و لندنيها روي داد و اگر نبود، نتيجه به سود ما ميشد.
اين مربي اظهارات فوق را پس از باخت خانگي 3 بر صفر شب گذشته از تيم تحت رهبري آرسن ونگر در ورزشگاه سيتيآو از هفته نهم ليگ برتر انگليس در کنفرانس مطبوعاتي بيان کرد.
مربي ايتاليايي 10 ماه گذشته آبيهاي منچستر عنوان کرد: در دقيقه 5 بازي داور، ديدريک بويتا، بازيکن تيم من را از زمين اخراج کرد. به باور من اگر اين اتفاق نميافتاد، ما بطور قطع برنده بازي نيز ميشديم.
مانچيني ادامه داد: با وجود اين نتيجه به بازيکنانم افتخار ميکنم چون آنها چيزي کم نگذاشتند و بازي خوبي ارائه کردند. هدف آنها در کل زمان بازي دسترسي به دروازه ميهمان براي گلزني بود. از لحاظ دفاعي هم رفتار خوبي در زمين داشتند. اين ديدار يکي از بهترين بازيهاي ما در ليگ امسال بود.
وي در مورد اينکه داور مسابقه در مورد اخراج بازيکنش، تصميم درستي داشته است، تاکيد کرد: با نظر داور موافق نيستم. فکر ميکنم قانون در مورد بوياتا درست اجرا نشد.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3