اشتباه کمک داور اين بار در کالچو
سرمربي تيم فوتبال اينتر اشتباه کمک داور را عامل توقف مقابل سامپدوريا و از دست رفتن دو امتياز خانگي دانست.
مدافع عنوان قهرماني، يک شنبه شب در ورزشگاه جوزپه مهآتسا ميزبان سامپدوريا بود و در پايان با تساوي يک بر يک متوقف شد و صدر جدول را به لاتزيو واگذار کرد.
رافائل بنيتس در پايان بازي به خبرنگاران گفت: در نيمهي اول بازي را در اختيار داشتيم، اما آنها در دو صحنه روي ضدحمله بسيار خطرناک نشان دادند. با اين وجود فکر مي کنم تيم ما خوب کار کرد. جاي تاسف است که گلي به اين شکل دريافت کرديم. کاسانو صددرصد با خطا توپ را گرفت. اين خطا آن قدر واضح بود که خود کاسانو هم مي دانست خطا کرده چرا که برگشت و به کمک داور نگاه کرد. اين صحنه درتصاوير تلويزيوني کاملا مشخص است، اما کمک داور اين خطاي واضح را اعلام نکرد و اين اشتباه تاثيرگذار بود.
بنيتس در ادامه افزود: از عملکرد داور بازي راضي نيستم. به داور چهارم هم گفتم که دو اشتباه بزرگ در بازي امشب صورت گرفت، اما به هر حال من نمي توانم نتيجه را تغيير دهم و بايد به فکر پيشرفت تيمم باشم. بايد بتوانيم موقعيت بيشتري به وجود بياوريم تا بيشتر گل بزنيم.
سرمربي پيشين تيم ليورپول دربارهي حضور پاندف در نيمهي دوم گفت: براي او برنامهي خاصي داشتم و پاندف هم توانست کارش را به خوبي انجام دهد. ميليتو هم به زودي به تيم باز خواهد گشت و البته بايد آن زمان فکري به حال حضور او و اتوئو در تيم بکنيم تا هر دو راضي باشند.
بنيتس همچنين اظهار داشت:در حال حاضر آنچه براي ما اهميت دارد اين است که کار خود را خوب انجام دهيم. فکر مي کنم تيم ما با شخصيتي که در بازي امشب از خود نشان داد، رفته رفته بهتر ميشود. ما مقابل سامپدوريا خوب کار کرديم، فقط کمي بد شانس بوديم.
سرمربي اسپانيايي نراتزوري در پايان دربارهي آسيب ديدگي کوتينيو گفت: مسالهي مهمي نيست و براي احتياط او را تعويض کردم.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3