جلالي: هيچگاه تا اين حد تحت فشار قرار نگرفته بودم
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: فشاري که در بازي با سايپا به من وارد شد، تاکنون بيسابقه بوده است.
مجيد جلالي پس از تساوي 5 بر 5 برابر سايپا گفت: آنهايي که در ورزشگاه بودند، يکي از با ارزشترين بازيهاي ليگ را ديدند. يک فوتبال ناب و زيبا را شاهد بوديم.
وي اظهار داشت: لحظاتي که پياپي گل خورديم، به فکر اين بودم که چگونه از اين شکل خارج شويم و بتوانيم بازي را مساوي کنيم. سايپا نيز فوتبال زيبا و سالمي را ارائه کرد. فشاري که به من وارد شد، تاکنون بيسابقه بود.
سرمربي فولاد عنوان کرد: سايپا يکي از تيمهاي خوب ما است و در ضد حملات بسيار خطرناک است؛ اما پس از خوردن 5 گل دست به ريسک زدم و ريسکم هم جواب داد. به بازيکنان خودم و همچنين بازيکنان سايپا افتخار ميکنم.
جلالي در مورد خوردن 5 گل گفت: اين 5 گل نشان داد که در کار دفاعي خوب نبوديم. اين درحالي است که يکي از بهترين خطوط دفاعي را تا امروز داشتيم.
جلالي در مورد کيفيت بد زمين ورزشگاه اکباتان در ديدار با راهآهن گفت: متوجه شديم که کيفيت بد زمين در آن مسابقه تعمدي نبوده است. در بازي با سايپا نيز زمين شرايط بسيار خوبي داشت.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3