نمایش پست تنها
قدیمی 10-25-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مرفاوي: براي وقت تلف كردن بازي برنامه‌‌ريزي نكرده بوديم

سرمربي تيم مس کرمان گفت: براي وقت تلف کردن در جريان بازي با سپاهان برنامه‌ريزي نکرده بوديم.

صمد مرفاوي پس از تساوي يک بر يک مقابل سپاهان اظهار داشت: با يک تيم پر مهره که نفرات اصلي و ذخيره‌اش فرقي با هم ندارند، بازي کرديم. امروز با تيمي دست و پا بسته و بدون 6 بازيکن اصلي مقابل سپاهان قرار گرفتم.
وي ادامه داد: طبيعي بود در زمين سپاهان ابتدا کار دفاعي را انجام دهيم، سپس به حمله فکر کنيم. در کار دفاعي موفق بوديم و راه‌هاي نفوذ سپاهان را بستيم. پس از موفقيت در کار دفاعي، حمله کرده و گل زديم.
من از نتيجه راضي‌ام چرا که کسب يک امتياز آن هم در اصفهان خوب است.

مرفاوي با اعلام اينکه خوشحالم که 9 هفته است که امتياز مي‌گيريم، درباره وقت تلف کردن بازيکنانش در جريان بازي گفت:‌ من چنين چيزي را قبول ندارم. ما براي اين کار برنامه‌ريزي نکرده بوديم و اگر مي‌خواستيم چنين برنامه‌اي را پياده کنيم، اين کار را در خط حمله انجام مي‌داديم. من و قلعه‌نويي 8 سال در کنار هم کار کرديم و هيچکدام چنين تفکري نداريم.
وي در مورد درگيري لفظي مربي مس با قلعه‌نويي که پس از پايان بازي رخ داد، اظهار داشت: چنين چيزي را نديدم، اما پس از نشست به سراغ دستيارم رفته و اصل ماجرا را از وي جويا مي‌شوم.

سرمربي مس در مورد مسائل سال گذشته و اختلافاتش با قلعه‌نويي گفت:‌ با هم دوستيم. چنين چيزي که مي‌گوييد، وجود ندارد. سال گذشته سؤتفاهماتي بود که برطرف شد. ديديد که قبل از بازي هم گل بردم. طبيعي است در زمين رقيب هستيم. به عنوان مسئول فني مس، وظيفه دارم عملکرد خوبي مقابل حريفان داشته باشم.
وي در مورد شايعات برکناري‌اش از مس تصريح کرد: من هم چنين مسائلي را خوانده‌ام. تيمي که 9 هفته اخير باخت نداشته است، نمي‌دانم دوستان از کجا چنين مسائلي را عنوان مي‌کنند.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید