نوروزي: از به ثمر رساندن چهار گل بسيار خوشحالم
مهاجم تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: از اينکه در ديدار با سايپاي البرز چهار گل به ثمر رساندم و توانستيم بازي باخته را با نتيجه مساوي به پايان برسانيم، بسيار خوشحالم.
رضا نوروزي يکشنبه شب پس از تساوي تيمش با سايپا در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در کرج افزود: هر دو تيم بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتند و بعد از اينکه با نتيجه ۵بر ۲از سايپا عقب افتاديم، فشار بيش از اندازه اي متحمل شديم تا توانستيم در پايان اين بازي به نتيجه مساوي برسيم.
وي در خصوص زدن چهار گل در اين ديدار نيز گفت: به ثمر رسيدن اين تعداد گل توسط يک نفر در سايه همت و تلاش هم تيميهاي من صورت گرفت و اميدوارم در ادامه رقابتهاي ليگ نيز به نتايج مطلوب دست يابيم.
نوروزي که اکنون با ۱۰گل زده در صدر جدول گلزنان ليگ برتر قرار دارد، درباره رسيدن به آقاي گلي هم گفت: در وهله اول به موفقيت تيمم در رقابتهاي ليگ برتر ميانديشم سپس به آقاي گلي خودم که اميدوارم با تلاش و همت بچهها به آن دست يابيم.
تيم فولاد خوزستان امروز در هفته دوازدهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران در کرج مقابل تيم سايپا البرز به تساوي پر گل ۵بر ۵دست يافت.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3