نمایش پست تنها
قدیمی 10-25-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قلعه‌نويي: تيم اميد به نفرات سپاهان كاري نداشته باشد

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: پيشنهاد دادم تيم اميد با نفرات اصلي‌ بازي کند و نفرات بزرگسال را از تيم ما نگيرد.
امير قلعه‌نويي پس از تساوي يک بر يک مقابل مس اظهار داشت: در چند سال اخير، چنين بازي خوبي از سپاهان نديده بودم. اين ديدار همه چيز داشت به غير از گل برتري براي سپاهان.
وي در مورد عملکرد داوري گفت:‌ اميدوارم اشتباه کرده باشم؛ اما به نظرم داور 2 پنالتي براي ما نگرفت. يک ضربه هم که به تير زديم، فکر کنم گل شد که کارشناسان بايد در مورد ان نظر بدهند.

قلعه‌نويي با اشاره به اينکه عدالت در يک کلام در بازي مقابل مس رعايت نشد، در مورد اختلاف سال گذشته‌اش با مرفاوي گفت: مشکلي نيست. به سمت وي رفتم و او هم به من گل داد.
وي درباره اينکه 3 بازيکن تيمش به تيم اميد دعوت شده‌اند، تأکيد کرد: اين مورد کار ما را با مشکل مواجه کرده است. بلاتکليفيم، چراکه اگر بازي کنيم، در غياب نفرات اصلي خواهد بود و اگر بازي نکنيم نيز AFC ايراد مي‌گيرد، چراکه جدول برگزاري بازي‌ها نامنظم مي‌شود. پيشنهاد دادم تيم اميد با نفرات اصلي‌اش بازي کند و نفرات بزرگسال را از تيم ما نگيرد. تکليف روشن نيست و شما به ما بگوييد چه کاري انجام دهيم.
سرمربي سپاهان در مورد محمود کريمي گفت:‌ در 30 سال کارم کمتر کسي را مانند وي ديده‌ام. او انسان برگ و جوانمردي است که در ابتداي حضورم راضي به مربيگري نبود، اما از وي خواستم تا با حضور در کادرفني، آينده سپاهان را بسازد، همانطور که در استقلال امثال فکري‌ها و مرفاوي ها را به کادر فني آوردم تا آينده استقلال را بسازند .

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید