نمایش پست تنها
قدیمی 10-25-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فرگوسن: فرديناند و ويديچ را ستايش مي‌كنم

به باور سرمربي اسکاتلندي تيم فوتبال منچستريونايتد کسب نتيجه در هفته نهم ليگ برتر به خاطر درخشش زياد زوج خط دفاع اين تيم حاصل شده است.

‌ سرآلکس فرگوسن پس از بازي شب گذشته تيمش برابر استوک‌سيتي و برد خارج از خانه 2 بر يک گفت: به نظرم اين موفقيت بيش از هر چيزي مرهون قدرت نمانيا ويديچ و ريو فرديناند در قلب دفاع است که در جدال با حريف تمام روزنه‌ها را به روي مهاجمين آنان بستند و اجازه نتيجه‌گيري ندادند.
وي افزود: بازي در خانه استوک هميشه سخت است. اگر از من يکي از سخت‌ترين بازي‌هاي ليگ سئوال شود، همين بازي را نام مي‌برم. آنها در خانه تيمي بي‌باک و بسيار باانگيزه هستند. تحت اين شرايط دو مدافع ما خارق‌العاده کار کردند به طوري که ارزش دو گلي که هرناندز زد، حفظ شد.

فرگوسن گفت: ضمن حفظ ارزش کار شايسته‌اي که مهاجم خارجي براي منچستر کرد و با دوگلش به تيم روحيه‌ داد مجبورم از عملکرد مدافعين ستايش به عمل آورم. آنها خوب دفاع کردن را به بهترين شکل ممکن معنا کردند.
در جدال يادشده من‌يونايتد در زمين استوک و در حضور 27 هزار نفر تماشاگر 2 بر يک جشن پيروزي گرفت.
در اين بازي خاوير هرناندز، گلزن مکزيکي فصل جاري اولدترافوردي‌ها به تنهايي سرنوشت‌ساز شد و با دو گل زيبايي که در دقايق 27 و 86 به ثمر رساند، زمينه کسب امتيازات اين جدال را فراهم کرد. در نقطه مقابل ميزبان توسط تونکاي سانلي در دقيقه 81 به گل رسيد.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/3
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید