نمایش پست تنها
  #258  
قدیمی 10-25-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow

پرسپولیس 2- ذوب آهن صفر



بازگشت باشکوه قرمزها با شکست فینالیست آسیا






سایت گل - پرسپولیس پس از 5 بازی بدون برد در لیگ برتر، در یک بازی خوب با شکست بهترین تیم حال حاضر ایران بازگشت باشکوهی به لیگ برتر داشت. مهم تر از برد سرخپوشان، گل نخوردن این تیم در دقایق پایانی بود که بعد از 5 بازی لیگ و جام حذفی ، پرسپولیس بالاخره دروازه خود را حفظ کرد.

دوشنبه 3 آبان 1389-
ورزشگاه آزادی – هفته دوازدهم لیگ برتر
تماشاگر: 20 هزار نفر
داور: سعید مظفری زاده
کارت زرد: زارع(پرسپولیس) خلعتبری، حدادی فر، گردان( ذوب آهن)
اخراج: علی احمدی(60)

پرسپولیس: علیرضا حقیقی(کاپیتان)، علیرضا محمد، سپهر حیدری، علیرضا نورمحمدی، حمیدرضا علی عسگری، مازیار زارع، حسین بادامکی(68- تیاگو فراگا)، محمد نوری، امیرحسین فشنگچی(91- محمد پروین)، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی(92- مجتبی شیری)

ذوب آهن: شهاب گردان، محمد حسینی، علی احمدی، فرشید طالبی، حسین ماهینی(77- محمد قاضی)، شاهین خیری، قاسم حدادی فر(کاپیتان)، محمدرضا خلعتبری، مهدی رجب زاده(65- محمد صلصالی)، اسماعیل فرهادی، ایگور کاسترو(70 – جلال رافخایی)

نمای بازی:
پرسپولیس بعد از 5 بازی بدون برد در لیگ، بالاخره مقابل بهترین تیم حال حاضر ایران به پیروزی رسید تا ضمن بازگشت مجدد به جمع مدعیان، علی دایی نیز نفس راحتی بکشد. شاید این از خوش شانسی قرمزها بود که ذوب آهن بعد از یک بازی پرفشار و یک سفر طولانی به ریاض، در مقابل پرسپولیسی قرار گرفت که تشنه برد و 3 امتیاز بود. سرخپوشان در نیمه اول خوب بازی کرد و به گل رسید، در حالی که ذوب آهن از وضعیت آرمانی خود دور بود. در این نیمه ضربه سر فرشید طالبی به تیر دروازه پرسپولیس برخورد کرد و بادامکی در دقیقه 45 یک موقعیت تک به تک را از دست داد.
نیمه دوم بازی نیز با میدان داری پرسپولیس آغاز شد و علیرضا نورمحمدی روی یک ضربه کرنر تیر دروازه ذوب آهن را به لرزه درآورد. دو دقیقه بعد مهمترین اتفاق بازی رخ داد که ذوب آهن 10 نفره شد و پرسپولیس پنالتی خود را از دست داد. ذوب آهن بعد از 10 نفره شدن چند حمله را تدارک دید و بهتر از زمانی شد که 11 نفره بازی می کرد. گل دوم پرسپولیس تیر خلاصی بود بر این بازی تا پرسپولیس بعد از هفته ششم، اولین برد خود را جشن بگیرد و دوباره به جمع مدعیان بازگردد.

شرح گل:
دقیقه 18( 1- 0): پاس بادامکی از جناح راست از زیر پای نوری رد شد و به نوروزی رسید تا مهاجم سرخپوشان اولین گل فصل خود را در لیگ برتر به ثمر برساند.
دقیقه 84( 2- 0): غلامرضا رضایی با حرکت انفرادی خود در محوطه جریمه ذوب آهن دو مدافع و دروازه بان این تیم را دریبل کرد و با یک پاس به عقب محمد نوری را صاحب توپ کرد و ضربه این بازیکن در کنج دروازه ذوب آهن قرار گرفت.

بازیکن برتر: هادی نوروزی مهاجم پرتلاش پرسپولیس در این بازی فوق العاده ظاهر شد و علاوه بر زدن گل اول ، یک ضربه پنالتی نیز گرفت که البته فشنگچی آن را به هدر داد.

اتفاق ویژه: در دقیقه 60 هادی نوروزی با دروازه بان ذوب آهن تک به تک شد، ضربه او را گردان برگشت داد، اما تلاش مجدد او برای تصاحب توپ با خطای احمدی مواجه شد تا مظفری زاده ضمن اخراج این بازیکن یک ضربه پنالتی نیز برای سرخپوشان بگیرد. اما در میان تعجب همگان فشنگچی پشت ضربه قرار گرفت و به طرز بسیار مبتدیانه ای آن را به دستهای شهاب گردان زد، در حالی که محمد نوری پنالتی زن اول پرسپولیس در زمین حضور داشت.



__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید