نمایش پست تنها
قدیمی 10-25-2010
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه

سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام
خیر مقدم به دوست تازه وارد جناب مافی کرمانشاهی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط esygolden نمایش پست ها
اناهیتا خانوم امتحان خوش بگذره.خدایی الگوریتم اخرشه.من که خودم عاشق برنامه نویسیم.حیف که درسای خودم این ترم سنگینه وگرنه حتما برنامه نویسی رو کلاس میرفتم.دوستان باز هم ازتون خواهش میکنم تاپیک رو تخصصی نکنید.اگه دوست دارید در مورد ادبیات کرمانشاه بحث کنید یه تاپیک دیگه بزنید.حالا اگه من یه چیز بی مورد مینوشتم فورا اقا کورو ش میومد حذف میکرد.هر سخن مکانی دارد
آقا اسی شما که اینقدر الگوریتم دوست داری بیا هم خودت یه کیفی کن هم خیرت به مه برسه هم ای استادمان خوشحال بشه که دانشجوش اینقدر فعاله یه الگوریتم بهمان داده گفته بحلینش اگه آمادگی داری شروع کنیم؟خدا ای همشهری های گل ازمان نگیره فدای همتان بشم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک نمایش پست ها
نه براگه م از ای خورا نی
اینا اول خور و پف میکنن بعد میخاون
نزدیک صب چشام سنگین شد رفتم چرتی بزنم
یکیشان موبالشه بری نماز صب کوک کرده بود زنگشم اذان صبه
پنج دور اذان گوش دادم تا بیدار شدنماز خواندو دیگه دیرمم شده بود
اگه دیگه فرانک کاربر بسیار خوبتانه ندیدین بدانین مهماناش امشبم نرفتن و مرحوم شده
سر ازم توچاندن برم فکر نهارشان
فرانک خانوم از مهمان داری خسته نوید
خدا نکنه ایشالله همیشه سرزنده باشین سایه تان رو سر ما و بچه های عزیزتان باشه

اگه ای مهمانای ما رو داشتین چکار میکردین نمیان نمیان نمیان وقتی میان ایل و تباری میان حالا ای هیچ سفارشاتشان دیه یه پروژه اس پنجاه کیلو ترخینه بری او سی کیلو شلم بری ای یکی ده کیلو رون خومانی بری اویکی خدا هاوار تو ای فصل اینا از کجا بیاریم آخه تا تهیه نکنی که نمیرن
یه چیزی یادم آمد کسی میدانه کما کنیده یعنی چه؟ای اصطلاح تو خیل خاندان ما خیلی کاربرد داره خواستم بینم شما هم دارین یا نه؟

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید